DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
06.02.2019.

Puma toys for girls and boys

Pozdrav, dragi čitaoci! Ćao, Buzz Sneakers! Lijepo je pisati vam opet, i to o ovom igranju sa veselim parom Puma RS-X Toys patikama, u tako nevjerovatnim bojama. U zadnje vrijeme sam dosta putovao, ali ovaj šuting me je odveo u daleka vremena, kada smo bili djeca i kada je sve djelovalo lagano i jednostavno.

Kako vrijeme protiče, uvijek se radi o tim malim izlivima sreće, koji te guraju kroz teške dane. Danas sam otkrio osmjeh u stvarima poput svijetlih boja i hrabrih linija, u nezgrapnim zakrpama, vješto zašivenim, tako da formiraju mrežu koja obmotava moja stopala. Kako prevlačim rukom preko patika, mogu da osjetim teksturu materijala koji se smjenjuju: od suede-a do platna, preko kože, opet platna, do pjene i plastike, od punog do tankog, od gustog do laganog, od čvrstog i poroznog do elastičnog i glatkog. Ako ste mislili da su Puma RS-X Toys samo patike, pogiješili ste – one su spektakl za čula!

One su već legendarne, čim ih ugledate znate da su inspirisane osamdesetim. Ovaj novi pristup starom stilu smješta Puma RS-X Toys u središte trenda, trenda kojeg je industrija patika prihvatila. Mislim da je to Pumin način da kaže: „Nama je uglađeno i prigušeno već poznato, sada idemo sa hrabrim i glasnim!” Pozdravljam rezultate, uradili su ovo na pravi način, ukrštanjem njihovog programa za trčanje sa platnom koje omogućava ventilaciju, sa udobnim đonom i gumenim gazištem za dobro prijanjanje. Ove patike pristaju savršeno zahvaljujući vezicama, omogućavajući vam neprimjetni prelaz iz laganog kuliranja u sportski mod. Ono što mi se posebno sviđa je elastični jezičak iznad pete, koji omogućava lagano obuvanje i izuvanje.

Ovdje je i dalje zima, nismo puno sunca gledali ovih dana, ali moje Puma RS-X Toys dovoljno zagrijavaju okruženje do naše sljedeće priče. Future-retro je stigao i volio bih i da ostane, jer, isuviše smo kreativni da bi bili definisani vremenom - mi ćemo definisati vrijeme u kome živimo.

Hvala vam još jednom što ste uz Buzz Crew. Želim vam šaren dan.

 

Ciprian Ciulei

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick