DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
09.01.2019.

DIFFERENT, YET THE SAME

Ljudi se međusobno razlikuju u mnogo čemu i teško je zamisliti da su dvije potpuno različite osobe jako dobri prijatelji. Različitima nas čine naši pogledi na svijet. Ne volimo iste stvari, nijesu nam iste stvari zanimljive i imamo različite vizije šta je lijepo. Upravo u toj različitosti je ljepota svih osoba i stvari koje nas okružuju. Da smo svi isti, svijet bi bio jako dosadno mjesto.

Pored svih razlika koje postoje, uvijek imamo i dosta sličnosti sa osobama koje su dio našeg života. Na primjer, nas dvije slažemo se u tome da je izbor obuće najbolji način da prikažeš svoj stil, ali i svoju osobnost. Možda se pitate žašto volimo Nike Air Force? Odgovora na ovo pitanje je mnogo. Ovaj je model hodajuća legenda još od samog nastanka davne 1982. godine. Danas, toliko godina poslije one su i dalje ultimativne vladarice ulične mode. I dok trendovi dolaze i prolaze, Air Force ostaje! Zbog odličnog kvaliteta i izdržljivosti, udobnosti, lakog održavanja, odličnog dizajna Air Force su patike kojima se uvijek vraćamo.

Ako ste neodlučni koju boju odabrati, ovi modeli dolaze u dvije basic boje sa istim zlatnim detaljima. Bilo da se opredijeliš za nezamjenjivu crnu ili ženstveniju bijelu sigurne smo da ćeš Air Force patike voljeti. Iako su ovo patike koje možeš uklopiti uz sve mi ih najviše volimo nositi uz casual outfite. Kao i sa ljudima tako i sa patikama moraš biti tim. Iako uvijek postoje razlike trudi se da budeš tim koji savršeno funkcioniše i koji nikada ne gubi i baš zato nikada ne mijenjaj tim koji pobjeđuje. 

Sada trk u vama najbližu Buzz trgovinu po nove Forsice koje su idealne za sva godišnja doba.

Love,
Minea & Selma

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick