pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
05.12.2018.

Be the PUMA for the holidays

Praznici dolaze, biće mnogo večernjih izlazaka i prazničnih party-ja, od onih božićnih pa do onih koji su odgovor na pitanje: "Gdje ćeš za Novu"?

Upravo je to vrijeme savršena prilika za update svih odjevnih kombinacija dobrim patikama, a mi smo pronašli jedne takve u Puma XY modelu. Sjajne i dovoljno glam za party, a opet nijesu previše upadljive za dnevnu varijantu po gradu. Haljina, suknja, pantalone? Don't worry, Puma got you. One provjereno idu uz sve. Patike su prvi i najvažniji komad slagalice pri biranju outfit-a pa sam često baš zbog njih znala da odustanem od haljina. Ne uklapaš se uz patike? Ništa od tebe.

Puma nas je spasila, dokazala mi da je moguće kombinovati i patike i haljinicu, a da se i dalje osjećate dobro. Udobnost ne mora dolaziti sa kompromisima, udobno mi je, a istovremeno mogu izgledati i dotjerano i fancy, uz dodatak nekog glamuroznijeg odjevnog komada. Za praznike ćemo plesati, skakati i biti u pokretu, pa biramo Pumice koje će moći da isprate naš praznični ritam. A svako ko nas zna, već zna da bez ritma nema ničega.

Od svih PUMA patika, Suede su najpoznatija i najpopularnija od svih. Uspjeh brenda ne bi bio upola ovoliki da njih nije bilo. Kao dio svake street zajednice u osamdesetim, Suede je učestvovala u nekim istorijskim kretanjima na globalnoj sceni. Ženski Suede Heart, takođe istorijski model, srčanu ljubav prema Suedicama nagrađuje ogromnom mašnom. Brušena koža i metallic jungle uzorak na pertlama daju im glam efekat, dok ih dizajnerska rješenja čine elegantnim i upečatljivo ženstvenim izborom. Baš njih želimo za praznike. Lagano se isfuraju na svečanije outfit-e, a idu i uz basic kombinacije i upotpunjuju cjelokupan utisak. Ovaj model Suede Heart patika je naš najdraži (i jedini) izbor za praznično vrijeme.

Jedva čekamo da ih ponesemo na neki praznični event ili večernji izlazak. Suede Heart su već spremne za sve, a biće sa nama da ispratimo ovu uspješnu godinu i uletimo u novu, u kojoj još ne znamo što nas čeka. Nema veze. Za sve smo spremni.

Srećni praznici,

Iva i Suz

Slični članci