DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
29.11.2018.

MY ALL TIME FAVES: NIKE AIR MAX 90

Izbor patika se proširio, njihov dizajn se promijenio i sada su jedan od najpopularnijih komada obuće. U vremenu u kojem živimo, u vremenu izbora, teško je pronaći svoj unikatan način da se izrazimo. Ako ste modno osviješteni, onda je ovaj izbor još teži. Jer kako među stotinama različitih modela koji vam se dopadaju odabrati baš najbolji? Patike treba da idu uz naš karakter, da budu završni pečat svakom outfitu, treba da budemo tim, jer na kraju krajeva sa njima smo od jutra do mraka. Jednom kad nađeš omiljeni par patika, teško ćeš se odvojiti od njega. Nove Air Max 90 patike su bile moja ljubav na prvi pogled. Omiljena boja, dobro poznata silueta i udobnost koje samo one imaju su dovoljni razlozi da postanu moj novi buddy.

Nike Air Max olakšava taj izbor fokusirajući se na ljude kojima je udobnost i praktičnost na prvom mjestu, ali koji od obuće očekuju kvalitet, ljepotu, izdržljivost. Air Max 90 baš kao što brojka u nazivu kaže  nastao je 1990.godine. Ovaj model postao je klasik i sada se smatra za patike koje morate imati. One su udobne, sportskog su duha i sjajno izgledaju pa je to razlog zbog kojeg su toliko popularne. Osim toga one daju slobodu da uvijek i na svakom mjestu budete u trendu i da stižete na vrijeme i sa stilom.

U zadnje tri decenije izašlo je nebrojeno Air Max patika  i ruku na srce, ovo su patike  kojima ne treba reklama. One su reklama same po sebi. Već ste ih imali, a sigurna sam da sa nestrpljenjem iščekujete one koje tek dolaze. Zato, stare Air Maxice na noge i pravac po svoj novi par. Devedesete su se vratile u najboljem mogućem obliku!

 

Selma

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick