pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
22.08.2018.

NIKE AIR MAX 270- Street style zvijezda

Ćao ekipa,

Posljednjih mjeseci  rečenica koja  najbolje opisuje moj život je „Catch Me If You Can“. Stalno i uvijek sam u pokretu. To je stil mog života. Uvijek u pogonu. Nisam sigurna da li bi znala drugačije živjeti. Patike su se toliko uvukle u moju svakodnevnicu  da su postale dio svih  casual kombinacija, preko romantičnih, pa sve do elegantnih izdanja. Nosim ih gotovo svuda, od noćnog izlaska, druženja sa prijateljima, poslovnih sastanaka i lutanja po gradu. Sa modelom AIR MAX 270 sam kliknula na prvu jer su izuzetno udobne, lako se kombinuju i spremne su za više,  jače i bolje.

Air Max 270 su prve lifestyle patike iz Nike Air kolekcije dizajnirane sa jednakom pažnjom kao sportske patike, ali estetski prilagođene kako bi se mogle nositi cijeli dan. Dizajn ove  patike inspiriran je kultnim modelima  iz devedesetih Air Max 93 i Air Max 180. Stvorene su za život u  pokretu i svojom udobnošću mi  omogućavaju da se osjećam super gdje god da me dnevni ritam odvede. Dizajnirane su da budu udobne i da pružaju odličnu potporu stopalu i zglobu. Napravljene su od laganih i vazdušastih materijala. Đon je posebno dizajniran i napunjen vazduhom. Ovo je definitivno najudobnija patika koju sam ikada nosila!

AIR Max 270 je prava zvijezde streetstyle kombinacija. Osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u patikama. Lijepe, stajliš, moderne i udobne, šta još poželjeti od para patika? Mene su osvojile na prvu,  sigurna sam da će i vas.

Selma.

Slični članci