DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
08.08.2018.

Adidas Superstar – Back to old school

Pozdrav dragim ljudima, pozdrav kameri i pozdrav mom Adidasu! Ja sam Ciprian Ciulei, vaš pripovjedač danas. Ovo je moja druga priča sa Buzz Crew-om u kojoj slavimo brend sa tri crte. Izašli smo danas napolje sa jednom misijom, da vas spremimo za početak školske godine! Nikada nije kasno da se počne sa obrazovanjem i bez obzira što sam možda malo mator za školu, definitivo nisam dovoljno mator za „staru školu“. Vjerujte mi znam o čemu pričam, to je klasika koja nikada ne izlazi iz „ulične“ mode, to je patika sa hiljadu kolornih kombinacija. To je Adidas Superstar!

Vrijeme je za lekciju iz istorije i imamo neko gradivo da nadoknadimo. Prvi put prezentovane na košarkaškom terenu 1969, Adidas Superstar ove godine slavi 49 godina! Skoro pola vijeka čovječe... Kontaš da uđeš u prodavnicu patika, vidiš ih i očaraju te na isti način kao i tvoje roditelje. Ova savremena silueta je vrlo brzo pronašla put do ulice i kada su počele osamdesete već su bile veoma popularne. Hip hop sastav RUN DMC je proglasio Adidas Superstar zaštitinim znakom svog stila i čak su im napisali pjesmu „My Adidas“.

Iskreno, baš uživam u ovim patikama, odličan su izbor za svaki outfit, sjajno izgledaju na fotografijama iz svih uglova, plus su odlične za posao jer su preudobne a opet dovoljno čvrste da nogu drže na mjestu. Kako je početak školske godine blizu, znam da želiš da imaš cool patike na nogama, a da i dalje imaš vremena za 3na3 posle časova... I vjeruj mi na riječ, 49 godina istraživanja je ove patike učinilo boljim i zato je skroz ok da se osloniš na svoje Adidas Superstar.

Možeš da ih nađeš u svakom Buzz shop-u u bilo kom trenutku, jer mi, Buzzov Crew, zaista smatramo da je njihovo mjesto baš na tim zidovima.
 

Hvala što ste odvojili vrijeme za moju novu blog priču.

Želim vam kreativan i inspirativan dan!

Ciprian Ciulei

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick