DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
11.07.2018.

The one that started it all

Mislim da nije potrebno posebno naglašavati da smo moja ekipa i ja inspirisani ulicama. To je mjesto gde pronalazimo priče, iskustva i prijatelje; igrali smo mi tu igru i prošli sve prepreke. Danas imam čast da hodam ovim ulicama u patikama koje su definisale igru. To je spomenik, to je početak modne veličine, to je Air Jordan 1 Mid Gym Red Black.

Priča o ovim patikama je fascinantna i puna nevjerovatnih detalja, o starim strastima i velikom egu, o stvaranju brenda i rođenju nove kulture. Ovaj model je pušten u prodaju krajem 1985., kada je Majkl Džordan završavao svoju početničku sezonu. Nike je ulagao konstantne napore da ostavri partnerstvo sa Džordanom, zvijezdom košarke u usponu. Obećali su drugačiji dizajn, koji danas postoji, koji će zadovoljiti Džordanovu potrebu za niskim đonom kroz koji će se osjećati bliže terenu. Pouzdano znam da su uspjeli da održe to obećanje, bez obzira na čudne zahtjeve.

Kada nosim Air Jordan 1 Mid, osjećam da sam jedno sa ulicom. Kombinacija kože i prevrnute kože obezbjeđuje specijalnu udobnost dok istovremeno zadržava legendarni izgled. Boja je savršena za mene, mislim da je idealna kombinacija za ovu urbanu sredinu, koju su oprale ljetnje kiše.

Air Jordan Mid 1 su istorija i strast zavijene u dizajn koji samo postaje bolji kako prolaze i vrijeme i mnogi trendovi.

Ovdje se opraštamo. Srešćemo se ponovo u Buzz Crew priči ili možda u Buzz radnji.

 

Peace,

El Nino

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick