pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
27.06.2018.

SUMMER MOOD

Ne znam za vas ali ja obožavam ovu ljetnju euforiju, koja je kod mene počela još davnih dana jer je ljeto svakako moje omiljeno godišnje doba. Nekako mi se čini da svako ljeto uđem u novi mood što se tiče stila. Što i jeste problem jer iznova i iznova sam u potrazi za novim komadima garderobe za koje znam da već sljedeće ljeto mi ništa neće poslužiti. Zato uvijek gledam da bar obuća koju kupujem bude uvijek, što na kraju krajeva i jeste najlepše, jednostavna, klasična i da mogu da je nosim i sljedeće godine.

Mada, toliko sam opsjednuta obućom da kad se zalijepim za jedan par kupim ih bar u dvije boje. Tako je bilo ovog puta sa prekul papučama NIKE koje sam izabrala u bijeloj i krem varijanti.

Ono što jeste presudno kod mene je udobnost, ali me je svakako kupilo i to koliko lijepo stoje na nozi. BUZZ ove sezone ima raznih modela ženskih papuča, mnogo veći izbor nego prošle godine. Ono što jeste bitno je to što ove papuče traju godinama. Ja ih trenutno na Mykonosu ne izuvam. Cijeli dan ih nosim, ulazim u more u njima, zatim ih i uveče nosim uz kombinezone i košulje i mogu vam reći da idu uz sve. Pogotovo ovaj bijeli model. Tako da znam koja god me euforija bude uhvatila sljedećeg ljeta, one će sigurno biti sastavni dio svakog outfit jer po meni ovakve NIKE papuče ne izlaze iz mode.

Šaljem vam poljupce sa predivnog Mykonosa do sljedećeg pisanja.

Una Krlić

Slični članci