DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
23.05.2018.

Katrina, znaš ko je?!

Kada je prvi put uz prepoznatljiv smiješak, patikom markirao liniju slobodnog bacanja, prošetao do aut linije ispod koša na suprotnoj strani, svi su znali da će nešto fantastično da se desi. Planeta je na trenutak ubrzala rotaciju, a čitava populacija je udahnula i skoro da se činilo da će im ponestati vazduha čekajući da njegovo leteće veličanstvo završi svoj let... Michael Jordan je zakucao loptu u koš odrazivši se sa slobodnog bacanja, sve uz svoju prepoznatljivu siluetu, raširenih nogu, ispružene ruke i jezika napolju.

Te 87/88 sezone, kada je Jordan po drugi put postao slam dunk šampion, pobijedivši čuvenog Dominik Wilkinsa, gotovo da nije bilo rekorda i priznanja koje nije uspio osvojiti.  MVP all star meča, prvi kradljivac lopti u sezoni, prvi strijelac lige, uvršćen u prvi defanzivni tim NBA i MVP sezone sa 32.5 prosječna poena po meču i po čak 8 skokova i 8 asistencija. Šta više, godinu dana kasnije se rodio i Lex, što znače da je čuvene ''88 začet. Doduše, ruku na srce, to nema puno veze sa Jordanovim uspjesima, ali gde bih drugdje mogao da provučem tu činjenicu? Pritom, makar je podjednako važna za ovaj blog, ha!

Pogodite koje patike je nosio te sezone?

Prvi Air Jordan model koji je dizajnirao glavni batica u svijetu dizajna Tinker Hatfield, bile su trojke. Da, te trojke, u kojima je Majkl skočio sa slobodnog bacanja i te iste trojke u kojima je postigao sve gorepomenute rezultate.

Te trojke, prepoznatljive su po mnogo čemu. Vjerovatno, kako mnogi tvrde možda i najljepši model patike koje je Air Jordan serija ikada izbacila, a ako pitate ovog ovdje, definitivno najljepši model patika koje je ikad iko izbacio.

Po prvi put poluduboki model se pojavio na NBA parketu, a elephant print koji je tada plasirao Tinker, bio je jedinstven u svijetu dizajna obuće. Negdje sam načuo i da je inspiraciju dobio nakon svoje tadašnje prve posjete Africi i oduševljenjem slonovima.

Air Jordan III je i najisfuraniji model patika u hip hop svijetu, od Eminema, Jay Z-a, 50 Centa, Asap Rockya, Chris Browna, sve do žena do Rihanne, Beyonce, Rite Ore, a ako mene pitate upravo je "Katrina" serija najgotnivniji model od svih.

Budući da trenutno radim na 22 koreografije u 22 opštine Srbije na pregotivnom projektu Prve Televizije "Srbija u Ritmu Evrope", te ponekad provodim na putu i preko 60 sati nedeljno, zaista su mi bile neophodne najbolje gilje koje mogu si priuštim - Air Jordan 3 "Katrina".

Dabome da u nastavku slijede fotke sa putešestvija...

 

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...