pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
12.04.2018.

NIKE IS THE FAME, WHITE IS THE GAME

Kad nas obasja sunce u projlećnim danima kao što su ovi, vremenska prognoza diktira da se nosi bijela boja – majice, topovi, kačketi i obuća. Nike Air VaporMax Plus Triple White je debitovao početkom 2018. Kako je ovo „najčistiji‟ model ove siluete koji se do sada pojavio, možemo da očekujemo neviđeni hajp među onima koji obožavaju patike. Naposletku, ko ne umije da cijeni patiku u tri nijanse bele?

Bilo da ste krenuli u šetnju ili noćni izlazak, i niste sigurni šta sa čim da kombinujete, uvjerevam vas da je VaporMax Plus Triple White hrabar izbor i da će se izdvojiti u masi. Vjerujte, umjetnici koje fanovi smatraju uzorom, uvijek moraju da se nečim izdvoje, da budu drugačiji i da dva puta promisle o takvim stvarima. A Nike je to mnogo olakšao. Bravo!

Da li ste se ikada osjećali kao da hodate po oblacima? VaporMax tehnologija nema konkurenciju na tržištu patika. Triple White Vapormax Plus mogu lako da postanu vaše omiljene patike, imajući u vidu da su hibrid komfora i vintage stila. Takođe, Nike je uzeo klasični Air Max Plus (poznat još kao TN ili Tuned) i postavio ga tako da savršeno pasuje uz VaporMax tehnologiju donjeg dijela. Ova „Frankenštajn‟ kreacija je iznenađujuće dobra i predstavlja savršen miks vintage i modernog stila.

Poklonite se novoj kolekciji Nike VaporMax Plus i njihovom konstantom razvoju Air Max tehnologije. Baš sam srećan što sam se susreo sa Buzz Sneaker Station-om, mjestom koje ispunjava moje najluđe snove kada su u pitanju patike.

 

El Nino

Slični članci