DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
04.04.2018.

Disruptively simple. #DEERUPT

Hej! Evo mene sa lijepim vijestima! U Buzz šopove širom regiona stigao je najnoviji Adidasov model patika #DEERUPT. Ovo je svakako jedan od Adidasovih najupečatljivijih modela ikada.

Sam đon ove patike me je podsjetio na Adidasovu 'hit patiku' nmd, koju ja obožavam! Nmd i sada imam u 3 boje, jedne za 'po kući', jedne 'za grad' i jedne 'da se nađu'.

Razlika kod DEERUPT patike i svakako jedna od, po meni, najbitnijih karakteristika ovog modela jeste najudobniji uložak ikada! Uložak Deerupt patike je vazdušast, anatomski, i osjećaj je (bez pretjerivanja) kao da hodate po oblaku. Ako mi ne vjerujete, trk u najbliži Buzz šop, probajte, pa ćete se uvjeriti i sami!

I na kraju, karakteristika koja čini da DEERUPT patika bude 'statement piece' jeste mreža, koja ovu patiku čini toliko posebnom. Totalno sportskom, a opet skroz fashion. Are you ready for the grid

Ja sam ovaj model imala priliku da nosim već nekoliko puta, i to uz totalno različite outfite, od sportskih do totalno 'nesportskih', stoga možete zaista vidjeti koliko je moguće da kombinujete ovaj model uz raznu odjeću.

I na kraju...uz koji outfit vam se najviše dopada #DEERUPT?

Du Yo

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick