DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
28.02.2018.

Dream Big of Go Home!

Ćao ekipa, nov sam u ovome, ali ne i u industriji urbane kulture. Moje ime je Ciprian Ciulei i fotograf sam koji značenje i istinski osjećaj traži iza objektiva. Ovo je moj prvi fotoshoot s BUZZom za najudobnije patike koje sam ikada nosio – Under Armour HOVRR Phantom

U 2018. godini Under Armour svoje nade polaže u potpuno novu patiku. Ova patika dolazi u dva modela: jedan je fokusiran na udobnost i lifestyle i zove se Phantom, a drugi model fokusiran je na brzinu i udaljenost i zove se Sonic. Isto tako, 2018. je označila novi početak za Under Armour u Rumunjskoj, uključujući BUZZ. Ovo je prva sezona da se ovaj brand našao na policama radnje. Kompanija je naglasila da nova pjena ima „energetsku mrežu“ koja osigurava osjećaj „nulte gravitacije“ (tako je dobila i ime) i samim time osigurava povrat energije. Mene najviše uveseljavaju ove prednosti jer se moj posao sastoji od konstantnog kretanja, od lokacije do lokacije, od koncepta do koncepta. Ponekad čak i tri snimanja dnevno na tri različite lokacije. HOVR me prati u stopu! 

Jedan sam od onih koji živi po onome: Dream big or go home! Nemirno i neoprezno bježim iz zone udobnosti kako bi bio nešto što do sada nisam bio. Mislim da je Under Armour HOVR Phantom patika kreirana baš za takve ljude. Kažem vam, nikada niste probali ovakav osjećaj udobnosti. Osjećaj je doslovno kao da vam je noga omotana jastukom – ali onakvim koji je toliko lagan da zaboraviš da je tamo. Materijal oko gležnja osigurava osjećaj čizme. 

Uvijek sam gledao unutar sebe da vidim što mogu ponuditi svijetu, a ne van da vidim što mogu uzeti. Zato vam dajem ovo, svoju prvu saradnju s BUZZ Sneaker Stationom. Ovo je samo početak!

Ostanite skromni, ostanite neustrašivi

 

Ciprian Ciulei

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick