pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Arrivals
14.03.2018.

VANS is in the house!

Ćao ljudi, prošlo je neko vrijeme da se nijesam oglašavala, ali naravno sa razlogom, čekala sam upravo ovaj trenutak jer se konačno dogodilo nešto što sam dugo čekala I željela. VANS je stigao u BUZZ! Kada sam čula mojoj sreći nije bilo kraja.

VANS je američki brend osnovan 1966 godine. Ko me zna, zna da mi je upravo VANS u top 3 omiljenih brendova patika, a svi znamo da BUZZ uvijek ima najbolji izbor istih tako da je ovo pun pogodak. Verujem da ste svi upoznati da su one omiljene patike skejterima već više od 50 godina. Ja bih više rekla da vansice predstavljaju način života i globalno oličenje stila i ukusa. Kako je tehnika vožnje skejtom postajala kompleksnija i ozbiljnija, VANS patike su se mijenjale i prilagođavale potrebama skejtera, pa su se tako ređali mnogobrojni plitki i duboki modeli od platna, različite vrste kože i sa različitim printovima – od čega su najpopularnije upravo ove koje ja imam crne sa bijelom štraftom. Iz njih se bukvalnom ne izvlačim iz prostog razloga jer šta god da obučem one sa sobom nose taj old skul duh i svaka kombinacija izleda urbanije i zanimljivije.

One imaju svoj fazon koji je uvijek orginalan, moderan i predstavlja lični stav onoga ko ih nosi. Prije godinu dana doživjeli smo veliki comeback ovog modela i sada su potpuno omiljene među svetskim trendseterima. Crno-bijeli Old School model svako treba imati u svojoj kolekciji mada moram priznati da jedva čekam proljeće da furam freš boje vansica koje će se naći naravno u mom omiljenom BUZZ-u.

Do sljedećeg čitanja.

Una

Slični članci

27.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar.
2019.
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...