pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Arrivals

27.
Mar
2019
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
11.
Mar
2019
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
13.
Feb
2019
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustrašivo ponašanje mladih dobilo najboljeg saveznika. Gotovo da nema buntovnika koji ih do sada nije nosio i koji nije učestvovao u pisanju njihove istorije. A kakva je to istorija!
06.
Feb
2019
Arrivals
Da li znate da su devedesete u modnim krugovima označene kao decenija unisex-a? Pioniri, kada je riječ o ovom trendu, upravo su legendardni supermodel Kate Moss i brend Calvin Klein, koji su pred sam kraj dvadesetog vijeka ohrabrili dizajnere da se igraju sa odjećom i obućom koju mogu nositi i muškarci i žene. Bio je to početak jednog novog talasa u modnom svijetu, čiji se uticaj može vidjeti i danas.
03.
Sep
2018
Arrivals
Reebok Classic, za predstojeću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u eri kada su glomazni đonovi, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, Rapide predstavlja moderan klasik, stvoren za kreativce koji biraju svoj put.
30.
May
2018
Arrivals
Urbane, trendi, kul, drugačije, vesele, prave ljetnje – baš takve su majice iz treće kolekcije DRESS YOUR ATTITUDE. Riječ je o modelima koji interesantnim printovima, osnovnim i upečatljivim bojama, ali i urbanim gradskim dezenima privlače pažnju i predstavljaju pravi izbor za kraj proleća i početak ljeta.
14.
Mar
2018
Arrivals
Ćao ljudi, prošlo je neko vrijeme da se nijesam oglašavala, ali naravno sa razlogom, čekala sam upravo ovaj trenutak jer se konačno dogodilo nešto što sam dugo čekala I željela. VANS je stigao u BUZZ! Kada sam čula mojoj sreći nije bilo kraja.