pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

09.09.2017.

Machine Gun Kelly x Club C

Inspirisana smjelim stilom devedesetih koji je obilovao dizajnerskim detaljima i individualnošću, na tržište je stigla nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice multitalentovani američki umjetnik, muzičar, glumac, model i producent, Machine Gun Kelly - MGK.

Devedesete godine prošlog vijeka su bile u znaku smjelijih odjevnih kombinacija i isticanja ličnog stila. Nova kolekcija upravo odiše istim stavom tog doba, ali na moderan način. Club C model je „vladao“ teniskim terenima još od 1985., a nakon toga je postao neizostavni dio street style kulture. Sličnim koracima je i MGK prelazio put od muzike, mode do filma.

„Club C model je jedan od onih modela koji zauvijek vladaju uličnom scenom. U ovom slučaju čak više od 30 godina. Činjenica da je Club C i danas vrlo važan novim generacijama dosta govori o Reebok brendu. Oduvijek sam bio veliki fan ovog modela, jer je u isto vreme jednostavan i vanvremenski“ – izjavio je Machine Gun Kelly.

„Smatrali smo da je pravo vrijeme da se vratimo stilu 90-ih i koristimo ga kao kreativnu osnovu, ističući Machine Gun Kelly-ja i njegov jedinstveni stil.“ dodaje Todd Krinsky, globalni potpredsjednik Reebok Classic and Entertainment.

Reebok je želio da autentično prikaže doba kada se brending isticao u mnogo većoj mjeri nego danas, tako da model „Club C Overbranded“ ima elemente koji se ponavljaju. Vidljiv je retro Reebok logo, kao i brending u istim tonovima na obodu patika i središnjem dijelu đona.  Model je izrađen od kože, sa EVA središnjim dijelom đona koji doprinosi prijeko potrebnoj udobnosti za cijeli dan.

Slični članci

22.
Dec.
2017.
Nike je ove godine pokrenuo Force is Female kampanju koja za cilj ima da podstakne žene da pokrenu svoju unutrašnju energiju u ostvarenju ciljeva i bu...
20.
Sep.
2016.
Ove jeseni Converse nam predstavlja jos jednu verziju Chuck II modela – Chuck Taylor All Star II Rubber.
25.
Jul.
2016.
Iako je nova linija Chuck Taylor All Star II izašla već u proljeće, vedre boje u kojima dolazi ovaj model  čine ga idealnim i tokom cij...