Blog

01.
Jul
2020
Blogger Pick
Ćao svima! Nedostajali ste mi. Veoma sam srećna što mogu da vam predstavim priču i photoshooting koje smo uradili za trenutno najatraktivniji model papuča. Iako sam veliki ljubitelj patika, ove papuče su definitivno privukle moju pažnju. A ako ste mislili da se za njima neće okretati glave ovog ljeta, paaa, bolje ih pogledajte još jednom.
23.
Jun
2020
Blogger Pick
Hello moji dragi momci i djevojke – i vama koji ste još uvijek kod kuće i onima koji su se već vratili normalnoj svakodnevnici. Sloboda koju smo s nestrpljenjem dočekali sada ima potpuno drugačiji ukus, zar ne?
17.
Jun
2020
Blogger Pick
Pozdrav ljudi! Kroz prethodne priče imala sam priliku isprobati i pisati o svojim omiljenim modelima patika.  Ipak, današnji outfit potpuno je rezervisan za adidas!
16.
Jun
2020
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
11.
Jun
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi,    Dugo me nije bilo, priznajem, ali nikada nije kasno za dobru Buzz Crew priču, naročito kada je povod ovako gotivan. Ovoga puta fotkamo se u novim Buzz majicama. 
01.
Jun
2020
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavrjeđuje svu pažnju sneaker svijeta.
27.
May
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet! Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno, sve je u redu i tu smo da koloritom i outfitom otvorimo sezonu.
16.
May
2020
News
Već nedjeljama svi pričaju o „The Last Dance“, dokumentarcu koji je prava košarkaška lektira za buduće naraštaje.
13.
May
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu! Ja se dobro držim i prve sedmice sam, kao i velika većina vas, provela  kući u strogoj samoizolaciji, navikavajući se na novonastalu situaciju i borila se sa raznim novim izazovima. 
12.
May
2020
News
Zdravlje svih nas bilo je i ostalo najveći prioritet. Sada su, usljed izmjena vanrednih mjera, naši šopovi ponovo otvoreni.
12.
May
2020
News
Počinje #BuzzingAtHome Instagram challenge. Ovo su pravila!
06.
May
2020
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, posljednjih mjesec i više dana proveli u karantinu, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.
24.
Apr
2020
News
High five BUZZ’s turns 5! Proslavimo naš 5. rođendan zajedno, jer počinje #BUZZBDAYOUTFITS Instagram aktivacija! Budite kreativni, pokažite nam najbolji home outfit koji ste odabrali za našu rođendansku proslavu i osvojite omiljene patike.
24.
Apr
2020
News
Pet sjajnih godina je iza nas! Mnogo toga smo postigli, ali se ne zaustavljamo, već nastavljamo da pomjeramo granice sneaker kulture u regionu. Budi i ti dio naše rođendanske proslave!
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Pročitaj šta sve možeš uraditi unutar četiri zida za svoju sneaker kolekciju.
09.
Apr
2020
News
Vrijeme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podijum! Počinje BUZZing At Home – aktivacija tokom koje, od koreografa priznatih u cijelom regionu, možeš da naučiš sjajne plesne pokrete.
08.
Apr
2020
Blogger Pick
Hey awesome people, it’s Akasha here! Kao što sigurno već znate, član sam Buzz Crew-a i danas ću vam, u mojoj blog priči, predstaviti jedan od noviteta brenda New Balance – model New Balance 997S. Takođe, iskoristiću ovu priliku da vam skrenem pažnju na nekoliko stvari koje meni pomažu, a sigurna sam da će i vama pomoći, da budete u balansu svaki dan.
26.
Mar
2020
News
Iako smo sprIJečeni da Air Max Day proslavljamo na događajima širom regiona, to nas ne sprJečava da na druge, podjednako kreativne načine odamo počast ovoj legendardnoj sneaker silueti.
26.
Mar
2020
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Budite kreativni i osvojite Air Max patike po izboru. Na našem Instagram profilu pronađi story sa novom Air Max 2090 patikom na plavoj pozadini i uradi printscreen tog story-ja. Dodaj mu različite gif elemente, crteže ili dizajn inspirisan Air Max patikama. Okači taj stori na svoj otključan profil, do 31.3. i taguj @buzzsneakerstation uz #airmaxday2020.  
18.
Mar
2020
Blogger Pick
Hej, hej, hej!   Evo mene ponovo sa novim blogom. Ovoga puta, odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil u pitanju. Predstavljam vam nove Nike Vista Lite patike.
string(0) ""
string(0) ""