Blog

22.
Jan
2020
Blogger Pick
Ćao društvo, dobro došli nazad u redovnu svakodnevnicu! Nakon toliko prazničnih dana i žurki, vrijeeme je da se vratimo u realnost. Drago mi je da je ova godina počela Buzz Crew pričom o najnovijim New Balance patikama.  Da li ste ih već vidjeli u ponudi? Nema sumnje, New Balance X Racer su savršene patike za novu sezonu.
15.
Jan
2020
Blogger Pick
U početak ove godine zakoračao sam hodajući u Thunderu s mojim Buzz Crewom. Bilo je zabavno proteklih nekoliko nedjelja povodom praznika koje smo  proveli  sa prijateljima i porodicom, a isto tako osigurali sebi i zanimljive uspomene. Sada, pretpostavljam, zajedno stojimo  ovdje na startnoj liniji lijepih, slobodnih, nadahnjujućih i kreativnih 20-20-ica u želji da iskoristimo  maksimum. Počnimo sa  vlastitim ciljevima!
25.
Dec
2019
Blogger Pick
Stil devedesetih ponovo se vraća u modu! Ističe se retro duh kroz hrabre boje i autentičnost -  Fila je zaključio ovu godinu i predstavio novi model „FILA DISRUPTOR P LOW WMN“!
18.
Dec
2019
Blogger Pick
S novom NBA sezonom dolazi i hladnije vrijeme. Kad nosiš patike cijeli život, što nositi kad moraš sakriti gležnjeve i piti čajeve? Meni lično ne odgovaraju nikakve čizme, moj izbor se uvijek svodi na glomaznije, hightop košarkaške patike.. Ali koje uzeti za ovu sezonu? Čak i da biram zatvorenih očiju, izbor bi pao na Air Jordan Spizike. Zašto? Ispriča ću vam jednu malu priču.
11.
Dec
2019
Blogger Pick
Jedva sam čekala da vam se javim sa novim blog postom i ovim outfitom! 
10.
Dec
2019
News
Vrijeme je za pravi #StlylishThrowback, jer će se ove zime retro odjevni komadi nositi u potpuno modernom ruhu.
04.
Dec
2019
Blogger Pick
Hej ljudi, U zadnje vrijeme sam mnogo putovao, posjetio neka nevjerovatna mejsta i imao priliku da upoznam izvanredne ljude! Nekom drugom prilikom pričaću vam o mom putovanju po Južnoj Americi i Evropi sa udruženjem „Misterije bugarskih vokala“. Vratio sam se kući ispunjen, pun energije i inspiracije za nove avanture.
20.
Nov
2019
Blogger Pick
Dame i gospodo, došlo je ono vrijeme u godini! Već mogu da osjetim kako hladan vjetar osvaja ulice našeg lijepog grada. Ali nema šanse da dozvolim da me uspori. Riješen sam da ove zime budem u pokretu, kao što sam bio tokom cijele godine. Još jedna stvar od koje ne odustajem je udobnost. Kako bih postigao sve što sam naumio, prvo sam prošetao do Buzz šopa, gdje su mi prijatelji pokazali ove Nike Rhyodomo duboke patike. One su moja prva linija odbrane od hladnoće
06.
Nov
2019
Blogger Pick
Pozdrav ekipa! Vrući dani polako prolaze, ali ne i vrući modeli patika!
30.
Oct
2019
Blogger Pick
Pozdrav ekipo, ovdje Vekac sa novim tekstom.
24.
Oct
2019
News
Kada se retro odjevnim komadima doda primjesa urbanih elemenata, nastaje „one of a kind“ kolekcija s potpisom brenda Champion.
23.
Oct
2019
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React je dokaz da među umjetnosti, autentičnosti i stila ne bi trebalo da bude razlike.
21.
Oct
2019
News
Nove Nike Air Force 1 patike predstavljaju sve što ste željele u svojoj kolekciji.
09.
Oct
2019
Blogger Pick
Za sve ljubitelje patika, Sneakerville je vjerovatno najgotivnija stvar koja se ikada desila na ovim prostorima. Hej, festival patika! Pa bukvalno se ništa bolje nije pojavilo još od festivala čokolade. Kada sam poslJednji put organizovao 2Hot4Stage fest, vidio sam kako zapravo izgleda izložba patika i, generalno, sneakerhead scena na jednom mjestu. Raspametio sam se koliko je svemirskih i old school modela bilo izloženo toga dana. A to je samo teaser za ono što slijedi u Beogradu! 
02.
Oct
2019
Blogger Pick
Tako svjetla, tako odvažna, boja sa krivudavog paterna te obuzme odmah, i to u onoj – pravoj mjeri koja naglašava stil. Ove patike znaju svoj posao! Ja sam El Nino, vaš domaćin i danas ćemo se provozati u mojim novim Nike Air Max 95 LV8 patikama.  
25.
Sep
2019
News
Nike Air Max 270 React dokaz su da između komfora i istinske umjetnosti i stila raskorak ne mora da postoji.
25.
Sep
2019
Blogger Pick
Pozdrav, ekipa! Kroz prethodne priče sam imao priliku da isprobam i pišem o mojim omiljenim modelima patika iz svijeta Adidasa i Najka. Iako skoro nikad ne odstupam u odabiru između ova dva brenda, oduvijek sam volio da probam nešto novo i dam šansu novim stvarima, tako da danas idemo u svijet Pume - model Puma RS-X.
18.
Sep
2019
Blogger Pick
Hej društvo, u ovoj blog priči predstaviću vam moj novi omiljeni par patika, savršen, kul, sladak i trendi – adidas Samba Rose. Pričaću vam o njihovoj veoma interesantnoj istoriji i, što je najvažnije, o mnogo različitih načina za kombinovanje uz autfite.
04.
Sep
2019
Blogger Pick
Ljudi koji me znaju dobro, upoznati su sa jednom činjenicom – ja sam Air Max djevojka, u svakom smislu te riječi! Air Max patike nosim svakodnevno i da, bez njih definitivno ne bih mogla da zamislim dan. U kolekciji ih imam mnogo (ne znam ni sama tačan broj), a sada je taj broj upotpunjen još jednim modelom – Nike Air Max 200.
03.
Sep
2019
News
Sneaker legenda upravo je dobila novo ruho, ovjekovečeno u aktuelnim Reebok Aztrek 96 siluetama.
string(0) ""
string(0) ""