Првиот Sneaker Station во Македонија е отворен во Скопје. Продавницата е препознатлива по големата понуда на најнови модели кои ги следат последните модни трендови.

Доколку сакате први да го пренесете трендот од улиците на светските центри Њујорк, Лондон или Париз, кај нас со сигурност ќе ги пронајдете патиките кои го следат вашиот стил.

BUZZ е место кое ги соединува одличниот шопинг со различни, врвни, модерни и етаблирани области на урбаното живеење.

BUZZ на своите потрошувачи им носи новитети од локалното и глобалното опкружување преку внимателно одбрани колекции и оригинален начин на презентирање на производите.

Мисијата на BUZZ е да промовира нова култура, “casual” и спортска, преку модерна, поинаква и оригинална презентација.

BUZZ е дестинација за сите љубители на патики и една и единствена SNEAКER STATION продавница во Македонија.