ПРАВО НА ОТКАЖУВАЊЕ

Во случај на враќање на роба или враќање на средства назад на купувачот кој претходно уплатил со електронска платежна картичка, делумно или целосно, а без причина за враќање на средствата, Buzzsneakers Online Shop е обврзан да ги врати средствата исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro каналите на плаќање, што значи дека банката на барање на продавачот ќе ги врати средствата на сметка на купувачот.

Во случај на враќање на роба или враќање на средства назад на купувачот кој претходно уплатил со електронска платежна картичка, делумно или целосно, а без причина за враќање на средствата, Buzzsneakers Online Shop е обврзан да ги врати средствата исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro каналите на плаќање, што значи дека банката на барање на продавачот ќе ги врати средствата на сметка на купувачот.