БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

ЈАВЕТЕ СЕ НА 02 3055 222

работни денови од 8 до 17 часот и во сабота од 9 до 17 часот

Visa Shop&Save
Visa Shop&Save
News
10.11.2021.

Visa Shop&Save

Искористи дополнителни 10% попуст.
Дополнителниот попуст до 10% автоматски ќе се пресмета по потврдата за успешно плаќање.
Акцијата не може да се комбинира со програмата Sport&Bonus.
Aкцијата трае до 31.01.2022

МАЖИЖЕНИДЕЦА
ОБУВКИОБУВКИОБУВКИ
ОБЛЕКАОБЛЕКАОБЛЕКА
ОПРЕМАОПРЕМАОПРЕМА

 

Trenutno nema komentara

слично