04/07 2019.
News

ЗЛОУПОТРЕБА НА BUZZ КОНЦЕПТОТ

Ве инфорираме дека е креиран лажен вебсајт на кој е злоупотребен BUZZ концептот.

Почитувани потрошувачи,

Ве информираме дека е креиран лажен вебсајт http://www.buzzsneakers-rodjendan.com/, на кој е наведено дека BUZZ концептот доделува бонуси за бесплатни обувки и облека. Сајтот како и информациите на него се лажни и немаат никаква поврзаност со BUZZ. 

Гореспоменатиот вебсајт го злоупотребува BUZZ и за тоа ќе биде пријавен на надлежните органи за злоупотреба на нашиот концепт.

Со почит,

BUZZ тимот

остави коментар

слично

04.
Sep.
2019.
News
Sneaker легендата штотуку се здоби со нов изглед, овековечен со актуелните Reebok Aztrek 96 силуети.
22.
Aug.
2019.
News
Sneaker класиката од 90-те го здогледа дневното светло во потполно ново руво.
20.
Aug.
2019.
News
За нив може да се каже дека се родени подготвени. Ви ги претставуваме Buzz Golden Kids, нашите „златни’’ деца за новата Ready for School ка...
string(0) ""
string(0) ""