на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
06.06.2018.

WE ARE JORDAN

Неодолив спој на streetstyle мода и кошарка никогаш не бил совршено вклопен како во Џордан (анг. Jordan) моделите – патики кои живеат вон времето, кои и покрај сите промени во модните трендови остануваат најомилениот моден детаљ и спортски додаток на денешницата.

За тоа колку Џордан е голем дел од стилот на љубителите на урбаната sneaker култура, зборува и податокот дека колекциите со името Jordan се меѓу најбараните, а моделите во продавницте се распродаваат со брзината на светлината. Џорданките и покрај силната конкуренција во модната индустрија, скоро секогаш добиваат статус на „икона“ помеѓу патиките.

„Јас сум Jordan“, „Jordan е повеќе од она што го облекувам, тоа е мојот начин на живот“, „Јас не сум Michael, но можам да ти го покажам срцето на вистинскиот шампион“, „Јас не сум Michael, јас сум легенда“, се само дел од емоционалните и инспиративни изјави на познатите личности, вистинските љубители на легендарните Џорданки, помеѓу кои се планетарно популарните музичари Drake и DJ Khaled, спортистите Carmelo Anthony и Lamarcus Aldridge, како и комичарот Marlon Wayans.

Некои од најновите Џорданки, како што се AJ 3 „Black/Cement“, Air Jordan 11 Low "Cool Grey", и Air Jordan 10 "Dark Shadow", веќе владеат на улиците на светските метрополи, а можат да се пронајдат во Buzz Sneaker Station продавницата во Скопје Сити Мол.

слично

27.
Dec.
2017.
Blogger Pick
Филмот "She's Gotta Have It" во 1986 значително ја промени културата и модата на патиките. Spike Lee's Air Jordan Nike's рекламите се д...
06.
Sep.
2017.
Претходните три месеци поминаа брзо и еве ме пак со нов блог. Повеќето од вас што ме следат веќе знаат дека сум љубител на брендот JORDAN, и од таа причина н...
02.
Aug.
2017.
Blogger Pick
Време е да се топиме. Време е да се покриеме со мраз. Време е за сериозно летни патики. Време е за Jordan Eclipse.