на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
18.04.2018.

IT’S TIME FOR 3rd BUZZ BIRTHDAY!

Ако сте активен корисник на Instagram сигурно веќе сте забележале дека е во тек вистински Sneaker Challenge во кој може да учествувате и вие. Се што треба да направите е да го постирате вашиот „Свет Грал“ кога станува за патики и во текстот да напишете 3 збора кои најдобро ги опишуваат вашите патики, како се чувствувате додека ги ностите и вашето мислење или став за нив. Со фотографијата задолжително додадете #MYSNEAKERGRAIL #BUZZBIRTHDAY3 #SNEAKERCHALLENGE #BUZZSNEAKERSTATION, тагирајте го @buzzsneakerstation и уште тројца пријатели кои ќе ги предизвикате да се приклучат на предизвикот. Тројца наградуваме со нови патики!

На BUZZ Sneaker Challenge се придружија и инфлуенсерите Антонија Локвенец (@antonijalokvenec), Филип Алексовски (@aleksovskifilip) и многу други. На предизвикот ќе се придружат и други љубители на патики и можете да ги следите преку #MYSNEAKERGRAIL #BUZZBIRTHDAY3.

Бидете и вие од BUZZ роденденската еуфорија се до 20.04, кога во продавницата во Skopje City Mall, ќе го прославиме третиот роденден. Се гледаме!

Тимот на Buzz 

слично