на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

HEADS UP
HEADS UP
Blogger Pick
21.09.2022.

HEADS UP

Ако бараш пар црни патики кои можеш да ги носиш низ град или додека тренираш, тогаш не барај понатаму.

Се вратив со нова приказна и нова омилена „go to“ патика, а овој пат се работи за нов модел - Nike Air Max Flyknit Racer.

Сите веќе знаеме дека Nike постојано ги поместува границите на сите полиња, а можам да кажам дека и овој пат не нè разочараа! Nike Air Max Flyknit Racer е направен од рециклирани материјали и отпад, без да се загрозат перформансите и издржливоста - овој модел е одличен избор.

 

Стилот на Nike е добро познат и популарен ширум светот, а Flyknit Racer е одличен пример за тоа. Иако unisex, патиките се нудат во различни бои, што значи дека има модел за секого и за секоја пригода. Она што најмногу ме привлече кај овој модел е изгледот, кој е и елегантен и edgy, што им дава можност да се комбинираат на различни начини. Но, она што ме купи беше удобноста. Толку се лесни што не ги чувствувам додека одам.

Baggy style е нешто што е карактеристично за мене и за мојот стил на облекување и често можете да ме видите како комбинирам ваков тип на панталони со дуксер или класична бела маичка и пар добри патики.

На крајот можам само да кажам - што чекаш? Нарачај ги online или побрзај до најблиската продавница на Buzz Sneaker Station и види зошто овој модел е создаден за тебе.

 

@catwomenn

 

 

слично