на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

MY OLD AND WELL KNOWN LOVE – REEBOK CLUB C
MY OLD AND WELL KNOWN LOVE – REEBOK CLUB C
Blogger Pick
08.09.2021.

MY OLD AND WELL KNOWN LOVE – REEBOK CLUB C

Здраво, екипа!

I'm back! Ви се обраќам со новиот REEBOK CLUB C DOUBLE GEO модел, чија удобност ме остави без зборови. Летото е пред крајот и сигурно меланхолијата се појавува кај вас, како и кај мене, со доаѓањето на дождливи и не толку летни денови. Како и да е, кога Reebok ја претстави новата колекција, јас дури почнав да се радувам на доаѓањето на есента и сѐ што таа носи :)

Морам да признаам дека Reebok како бренд многу често ми ги стави во втор план брендовите како Nike и adidas. И, повторно докажа колку едноставниот дизајн и боите можат да бидат cool и впечатливи во секоја комбинација со класичен, добро познат дизајн и Club C потпис.

Reebok Club C Double GEO ја задржува суштината на она што го прави Club C моделот култен, комбинирајќи го со двојна платформа. Reebok Club C Double GEO ме крева над земјата и прави да се чувствувам classy и моќно во исто време, со сета удобност што ми ја обезбедува додека извршувам секојдневни повеќечасовни активности.

Reebok и овој пат ме освои и многу го олесни осмислувањето на стајлингот, бидејќи размислувањето што да облечам беше многу полесно со одличниот дизајн на Club C.

Овој модел можете да го најдете во продавниците на BUZZ, но и online. Thank me later.

До следно читање, kisses

Хана

слично