Како да купете

Избор на производи

На врвот на секоја страница се наоѓа паѓачкото мени со категории на производи, со клик на посакуваната категорија, ќе се отвори нова страница со производи од од одбраната категорија. На левата страна на оваа страница се наоѓаат сите филтри, со кликнување на еден или повеќе филтри ќе го добиете посакуваниот резултат на филтрација. Ако не знаете на која категорија припаѓа производот кој Ве интересира, можете да го искористите полето за пребарување, кое се наоѓа на врвот на секоја страница од десната страна. Во полето можете да внесете шифра на производ, назив на производот, намена (на пример, кошарка, фудбал и слично), назив на колекцијата и слично. Доколку сте избрале групата производи што Ве интересира, можете да видите дополнителна информација за конкретниот производ со клик на сликата на производот. Со избор на посакуваната големина, производот може да го ставите во корпа со притискање на копчето Купете.

Содржина на корпата

Содржината на Вашата корпа можете да ја погледнете во секој момент со кликнување на сликата корпа на десната страна од секоја страница. Производите може да ги внесете во корпа сè додека не нарачате сè што посакувате. Производите кои сте ги внеле во корпата можете да ги избришете поединечно со кликнување на линкот Избришете од корпа.

Нарачување на производи од корпа

За да ги нарачате производите внесени во корпата потребно е да кликнете на копчето Прифаќам. По оваа операција, ќе добиете потврден е-mail, на адресата што сте ја оставиле при регистрација на веб-страницата. Ако не сте регистрирани, потребно е да се регистрирате или да направите купување без регистрација, со пополнување на сите потребни податоци:

Име и презиме

Е-mail и контакт телефон

Место и поштенски број

Улица и број

Одбирање начини на плаќање

Во можност сте да одберете:

- плаќање во готовина во моментот на испорака

- електронски платежни картички во текот на процесот на купување на сајтот

Завршување на нарачувањето

Со кликнување на копчето Прифаќам, ќе Ви биде прикажано известување за успешно испратена нарачка. На е-mail адресата која сте ја оставиле при пополнувањето на формуларот, наскоро ќе Ви испратиме потврда за нарачаните продукти, а по обработката на нарачката ќе ги добиете сите дополнителни информации на е-mail адресата.

За сите дополнителни прашања можете да не контактирате преку е-mail online@buzzsneakers.mk или преку бесплатниот телефонски број 02 3055 222.

string(0) ""
string(0) ""