Buzz se pridržava politike zaštite potrošača. Kao naš potrošač imate pravo unutar 14 dana od dana primitka narudžbe vratiti kupljeno iz bilo kojeg razloga. Vratiti naručeno možete poštom te u Vama najbližoj Buzz trgovini.

 

POVRAT

 

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom. Ukoliko je Buzz Sneakers Online shop isporučio proizvode bez materijalnih nedostataka, ispravno prikazane u web trgovini sa svim točnim informacijama, a Kupac je odustao od narudžbe u Zakonskom roku i traži povrat sredstava, Buzz Sneakers Online shop nije dužan vratiti iznos plaćen za dostavu proizvoda.

Ukoliko ste se predomislili vezano za kupnju ili nakon primitka narudžbe zaključite da vam ne odgovara broj, boja, model i slično, unutar već navedenih 14 dana moguće je napraviti zamjenu ili dobiti povrat uplaćenog novca za proizvode, isključujući troškove dostave. Povrat robe možete napraviti u Vama najbližoj Buzz trgovini ili poštom poslati u trgovinu iz koje Vam je paket isporučen. Prema Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac je dužan snositi izravne troškove povrata proizvoda ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

 

Kako bi napravili zamjenu ili vratili naručeno uz želju za povratom plaćenog kontaktirajte nas na broj +385 (0)72 700 500 , ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu online@buzzsneakers.hr i opišete kakav problem imate. Ovisno o vrsti plaćanja biti će potreban broj bankovnog računa na koji želite da vam se izvrši povrat sredstava.

Roba se može vratiti isključivo uz predočenje računa te uz list reklamacija/povrata.

LIst povrata/reklamacije možete skinuti OVDJE.

U slučaju povrata sredstava kupcu, koji je prethodno platio nekom od bankovnih kartica, djelomično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Buzz Sneakers Online Shop je u obavezi izvršiti povrat isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro načina plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavatelja obaviti povrat sredstava na račun korisnika kartice. Zamjena za novi proizvod/povrat novca bit će odrađen unutar 15 dana.

Vodite računa da vraćeni proizvod/i moraju biti nekorišteni, neoštećeni te u originalnoj ambalaži uz priloženu presliku računa i list reklamacije/povrata. Za svako umanjenje vrijednosti robe nastalo rukovanjem robe odgovoran je kupac. To se ne odnosi na rukovanje koje je bilo potrebno kako bi se utvrdila ispravnost proizvoda. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je oštećene originalne ambalaže), kupac snosi troškove poštarine u iznosu od 30 kn kako bi roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.