RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
09.08.2017.

KADA TENISICE DOŽIVE MAKEOVER

Jedna od najpoznatijih sneaker silueta ove godine "oživela" je u potpuno drugačijem, redizajniranom duhu, i s novim New Balance 574 Sport modelom „istupila“ korak naprijed te tako pokazala modnu dominaciju u odnosu na sve ostale tenisice.

Iako je New Balance oduvijek igrao jednu od glavnih uloga među klasičnim "normcore" tenisicama, ovaj brand je svojim modelima u posljednje vrijeme zagazio u daleko elegantnije i modernije vode, koje su oduševile kako urbane umjetnike, tako i modne znalce, a možda i najbolji primjer ovoga je savršen, novi i adaptirani izgled poznatog modela 574!

 

Zadržavši elemente originalne tenisice za trčanje - koja se na tržištu pojavila prije gotovo 30 godina - novi 574S model ima siluetu koja se savršeno "igra" klasičnim dizajnom sportske tenisice i elegantnim urbanim stilom koji je toliko važan ako tenisice koje biramo, želimo nositi kako uz traperice, tako i uz elegantnije haljine!

 

Gornji dio tenisice napravljen je od visoko kvalitetne, izuzetno lagane bijele kože, dok je džon ukrašen dobro poznatim New Balance nijansama, sivom, plavom i crvenom. Kako bi se postigao potpuni „premium“ izgled, New Balance logo, slovo N, obogaćen je reflektirajućim bijelim materijalom - detalj koji nam se posebno sviđa!

 

Model je dostupan u 3 nijanse - Black, Copper Rose i White.

 

Black model

 

Copper Rose model

 

White model

Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.
21.
Mar.
2022.
News
BUZZ Sneaker Station shop u Arena Centar u Zagrebu ponovo je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu!
20.
Aug.
2021.
News
Vrijeme je za još jedan početak, novi, ponovo drugačiji...