pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
20.08.2021.

WE’RE BUZZIN’ TOGETHER (AGAIN)

Od prošle godine se mnogo toga promijenilo, ali je ekipa ostala ista – ekipa bez koje novi početak ne bi bio to što je. S tom ekipom smo završili prethodnu školsku godinu, provodili ljeto i veći dio odmora, igrali košarku, išli na treninge, šetali, uživali na moru. Ekipa će i ovaj početak nove školske godine učiniti posebnim!

Tko je dio Buzz ekipe ove godine?

Urbani, drugačiji, cool klinci koji svojim stavom, ponašanjem, svakim pokretom koji naprave pokazuju zašto su posebni. Djevojčice i dječaci, tinejdžeri i školarci, okupili su se kako bi zajedno pokazali da, iako početak nove školske godine možda neće provesti u školi, nisu zaboravili da je ekipa ta koja školske dane čini najljepšim.

I ovog kolovoza (i narednih mjeseci) nastavit će se igrati košarka na igralištu pored škole, i dalje će zajedno ići na treninge, u šetnje, provoditi vrijeme u školskom dvorištu i održavati zajedništvo koje ih čini neustrašivim i uvijek spremnim za nove avanture.

I mi smo tu da podržimo ekipe! Za početak nove školske godine i nove avanture pripremili smo odličnu ponudu modela za školarce različitog uzrasta. Brandovi Nike, adidas, Reebok, Puma i drugi „kriju“ sjajne modele tenisica čije su siluete prilagođene svim uzrastima, odjeću atraktivnih boja i printova koja savršeno ide uz tenisice i dodatke među kojima se posebno ističu ruksaci. 

Gdje je tvoja ekipa? Okupi je – We’re Buzzin’ Together (again).

Buzz tim 

 

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!