pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
16.06.2021.

TREND ALERT: NEW BUZZ T-SHIRTS

Sezona proljeće/ljeto svake godine donese pregršt noviteta koje istog trenutka možemo zamisliti u svakom našem outfitu. U tome se naročito ističu majice kratkih rukava, komad koji se može nositi uz baš sve – traperice, za casual izdanja, suknje i haljine, ukoliko želiš pomalo „odskočiti“ i istaknuti se originalnošću te neizostavno, uz kratke hlače.

Više nego svih prethodnih sezona, printovi su must na majicama ove godine! Što neobičniji i atraktivniji, to bolje. Robo Bear, Lady, Urban Street – izbor je na tebi, a nalaze se na modelima koji našu ponudu čine potpuno drugačijom. Na novim Buzz majicama.

Urbane, casual, upečatljive, efektne – nove Buzz majice su Trend Alert, jer ne nalikuju ni na jedne druge. Mogućnost kombiniranja s drugim odjevnim komadima, ali i činjenica da su potpuno drugačije od svih do sada, navest će te da ih biraš za gotovo sve varijante tijekom proljeća i ljeta.

Odvažnost se cijeni pa svoju omiljenu Buzz majicu iz nove kolekcije upotpuni savršenim patikama, ali i opremom koja će ih dodatno istaknuti.

Idealne su za sva urbana izdanja i za sve aktivnosti u kojima ćeš uživati ovog ljeta – na plaži, u prirodi ili gradu, jer su izrađene od ugodnih materijala, dok njihovi krojevi savršeno prate liniju tijela.

Ponesi ih na nov, autentičan način i budi zvijezda urbanih street style izdanja ove sezone. Nove Buzz majice pronađi u našim trgovinama ili naruči online.

Buzz tim

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!