pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
04.03.2021.

SUDJELUJ U ZX NAGRADNOJ AKTIVACIJI I OSVOJI NOVE ADIDAS TENISICE

Da li si spreman/spremna osjetiti ZX? Budi kreativan/kreativna, jer možeš osvojiti adidas ZX tenisice po tvom izboru. Što trebaš uraditi?

Od sutra(5.3.) na našem Instagram profilu pronađi story s novom siluetom adidas ZX tenisice. Napravi printscreen tog story-ja i dodaj mu različite elemente – gifove, crteže ili dizajn inspiriran baš tom siluetom. Objavi story koji si sam/a kreirao/la na svom otključanom Instagram profilu do 10.3. i taggaj @buzzsneakerstation uz #adidasZX i # s zemljom iz koje se igraš.

Npr. ako si iz Hrvatske, dodaj #buzzcroatia.

 

Pravila adidas ZX Instagram nagradne aktivacije

 

Da bi sudjelovao/la u adidas ZX  Instagram aktivaciji, neophodno je da tvoj profil bude podešen na public i da Instagram story objaviš do 10.3. 2021. godine, uz obavezan tag @buzzsneakerstation, #adidasZX, kao i # zemlje iz koje učestvuješ (primer: #buzzcroatia). Sudjelovanjem u ovoj aktivaciji i taganjem našeg profila daješ dozvolu da re-postamo tvoj story na našoj Instagram stranici.

Također, da bi se tvoj Instagram story uzeo u obzir za nagradu, obavezno zaprati BUZZ na Instagramu.

Tvoj Instagram profil treba biti public do kraja aktivacije, odnosno do proglašenja pobjednika.

BUZZ tim će 12.3. proglasiti najkreativnije story-je, po jedan iz svake zemlje. Autori tih story-ja biti će pobjednici adidas ZX Instagram aktivacije. Svaki od odabranih sudionika osvojiti će ZX tenisice.

Uživaj u jedinstvenom adidas ZX osjećaju. Zaigraj i sretno!

Buzz tim

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!