RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
10.04.2020.

MAKE YOUR ROOM YOUR NEW DANCE FLOOR – IT’S TIME FOR BUZZING AT HOME

Odlučili smo da te malo pokrenemo tijekom boravka kod kuće! A koji je najbolji način da to napravimo? Plesom, naravno! Vrijeme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podij, da obuješ omiljene tenisice i odabereš outfit u kojem najviše voliš plesati jer počinje BUZZing At Home!

Tim povodom, pozvali smo priznate koreografe iz cijele regije da s nama podijele tutorijale za njima omiljene koreografije i potaknemo te da plešeš, jer nema boljeg načina za širenje pozitivne energije. Dovoljno je samo pustiti omiljenu pjesmu ili beat i prepustiš se ritmu.

Prvi tutorijal iz našeg novog serijala BUZZing At Home pripremila je Anja Stefanović aka Unja Green, djevojka koja je „živa vatra“ na plesnom podiju. Ima 27 godina i iza sebe zavidne plesne uspjehe. Kao plesač i koreograf sudjelovala je u mnogobrojnim projektima: plesnim natjecanjima, televizijskim emisijama, glazbenim spotovima, reklamama, raznim kampanjama, festivalima i mnogobrojnim nastupima. Godine 2010. bila je dio Shakirine turneje i koncerta u Beogradu pod nazivom The sun comes out World Tour. Pogledajte tutorijal koji je pripremila za vas. Let’s start BUZZing At Home!

VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=w0dux9rD_gM

Pjesmu uz koju pleše možete pronaći na ovom linku, dok su vam tenisice u kojima pleše sigurno dobro poznate. U pitanju je model Reebok Zig Kinetica, koji možete pronaći i u našem online shop-u.

Unja je jedan od koreografa koji će vam svojim tutorijalima pomoći naučiti nove plesne pokrete. Stay tuned – uskoro stižu nove koreografije! Učite ih pomno i redovno ponavljajte, jer vas na kraju cijele priče čeka jedan zanimljiv challenge.

Buzz tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.
21.
Mar.
2022.
News
BUZZ Sneaker Station shop u Arena Centar u Zagrebu ponovo je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu!
20.
Aug.
2021.
News
Vrijeme je za još jedan početak, novi, ponovo drugačiji...