CALL CENTAR

- radi unapređenja sustava, telefonske linije su isključene do 4.10.

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

News
29.07.2016.

BUZZ CREW

Svatko od njih poseban je na svoj način, urbani gradski ritam dio je njihova identiteta, a zajedno čine Buzz Crew.

Buzz Sneaker Station, mjesto svih sneaker lovera, konačno je dobio svoj Buzz Crew. Oni su ekipa mladih kreativaca koje na svakom koraku prati pozitivna energija. Za neke od njih ste vjerojatno čuli, neke ćete upoznati s vremenom, a oni su: zaljubljenik u glazbu i zdravu prehranu DJ phillipe, Filip Eterović, modna dizajnerica i kreatorica branda Bubu with love, Tara Turković, osnivač kolektiva Pimp My Pump Boris Bare, vlasnik Polyboy barber shopa, barber Marko Šimunović, ljubiteljica plesa i hip hop kulture te osnivačica plesne škole School of Street Style, Suzana Suz te plesač i bboy don Kiki, Kristijan Mihalić

Svatko od njih poseban je na svoj način, urbani gradski ritam dio je njihova identiteta, a zajedno čine Buzz Crew. Oni su mladi, energični i prije svega obožavaju nositi tenisice. Poznati po besprijekornom stilu, pomoći će čitateljima da izgrade i svoj osobni. Ispričat će nam priče iz svog ugla i prenijeti dojmove o novim kolekcijama koje stižu u Buzz Sneaker Station.

Sve novosti iz svijeta tenisica predstavit će kroz svoj urbani pogled na svijet, a njihov street style odlično će se uklopiti među Buzz redove. Limitirane kolekcije i novi modeli tenisica od sada će dobiti novi pogled na svijet jer oni su ti koji će kreirati nadolazeće urbane modne trendove.  

Buzz Crew from Buzz Croatia on Vimeo.

 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.
21.
Mar.
2022.
News
BUZZ Sneaker Station shop u Arena Centar u Zagrebu ponovo je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu!
20.
Aug.
2021.
News
Vrijeme je za još jedan početak, novi, ponovo drugačiji...