CALL CENTAR

- radi unapređenja sustava, telefonske linije su isključene do 4.10.

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

News
27.05.2016.

Vuk prošetao Jordanice po New Yorku

Naš Ivan Vukušić a.k.a. Vuk u svom drugom posjetu NYC-u ponosno je pokazao svoje nove Nike Air Jordan IV Retro OG te ih do iznemoglosti prošetao Velikom Jabukom, a evo i zašto.

«Da se razumijemo nosio sam nekoliko pari tenisica, ali kad smo sletjeli na JFK, čim smo ušli u taxi vozač me je pitao gdje sam kupio tenisice?

Pomislih pa frajer ima oko sokola kad ih je tako brzo skužio. Objasnim mu da sam brand ambasador Buzz-a u Hrvatskoj i da sam dobio par modela, ali sam eto ove kultne ponio sa sobom u Ameriku.

Rekao je da su te najjači model i da ih nije lako naći. Bilo mi je naravno gušt to čuti. Sljedećeg dana sam malo pomalo počeo kužiti da mi ekipa masovno gleda u noge. Pa da nisam stao u nešto, pomislim u sebi i nastavim dalje polunesigurnim korakom i sjetim se riječi mladog taksista.

Jordanice, pogotovo ove su apsolutni head-turner i ako želite proći nezapaženo onda ih ostavite kod kuće...ali opet s druge strane za to moraš biti jak karakter, jer tko bi im odolio? Priznajem ja sam slab. Hvala Buzzovci!»

Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.
21.
Mar.
2022.
News
BUZZ Sneaker Station shop u Arena Centar u Zagrebu ponovo je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu!
20.
Aug.
2021.
News
Vrijeme je za još jedan početak, novi, ponovo drugačiji...