pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
12.12.2018.

Još uvijek tražiš poklone? Jedan osvoji i za sebe!

Blagdani samo što nisu stigli, a ti još uvijek tražiš što pokloniti? Na pravom si mjestu! Tko si ne bi poželio „friški“ par tenisica ispod bora? Za tebe smo pripremili posebnu Xmas listu proizvoda s vrućim i najpoželjnijim modelima ovih blagdana. Kome god da ih pokloniš, nema šanse da ostane ravnodušan!

Sestra ti je pravi sneakerhead? S Air maxicama nikako ne možeš pogriješiti! Postao si ujak i maloj Ani želiš pokloniti nešto da bude cool kao i ujak? Baby Pumice su kao stvorene za male frajerice.  Ili možda jednostavno tražiš nešto udobno i trendi za sebe? Probaj s Nike Huarache tenisicama.

Mnogi kroz ovo blagdansko darivanje zaborave misliti na sebe. E zato smo mi tu! Voliš crtati, šarati, bojati? Ovaj nagradni natječaj ne želiš propustiti!

Skini božićnu kuglicu s Air Force 1 LV8 modelom, ukrasi ju kako god želiš, gotovu ju poslikaj i zalijepi ju u komentare na naš Facebook post o nagradnom natječaju i možda baš ti osvojiš bilo koji Air Force model po tvom izboru. Imaj na umu da pravila za ukrašavanje kuglice NEMA! Možeš ju samo obojati ili iskoristiti svaki djelić papira, no na kraju najkreativnije rješenje prema izboru našeg žirija osvaja nagradu po izboru iz Air Force ponude. Osim toga, ovo možeš iskoristiti kao i promociju svojih kreativnih sposobnosti, jer ćemo najkreativnije kuglice iskoristiti za BUZZ people wall u jednoj od BUZZ trgovina gdje će se svi moći diviti tvojem crtežu. Kuglicu za nagradnu igru skini OVDJE i odmah se baci na posao!

Blagdani nam stižu, i sada nemaš izliku da ne znaš kakav cool poklon pokloniti, a možda i osvojiti! Ako i dalje nisi dobio ideju za neki super poklon, svakako baci oko i na presale akciju. Sretno s shoppingom!

Slični članci

07.
Mar.
2024.
News
Buzz Sneaker Station otvara novu, 12. po redu poslovnicu u Avenue Mallu!    
01.
Mar.
2024.
News
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!