pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
25.10.2018.

SUDNJI DAN JE PRED VRATIMA! Prebrodi svoje strahove i osvoji 25.000 kuna!

I dalje nemaš pojma kakav je to famozni SUDNJI DAN? Da li nam se približava ogromni meteor, 3. svjetski rat ili stižu 4 jahača apokalipse? Ne boj se nije ništa toooliko dramatično!
Bliži nam se sudnji dan na kojem ćeš htjeti sudjelovati jer na kraju dana možeš izaći s poklon bonom od 25 TISUĆA KUNA u vrijednosti robe u BUZZ trgovinama! Zvuči zanimljivo?

Ne moraš dirati nikakve ljigave životinje, ni hodati po užetu iznad bazena s aligatorima nego okinuti „selfie s onoga svijeta“ u Arena Centru Zagreb. Svakog dana od ponedjeljka 22.10. sve do subote 27.10. u podne (12:00h), posjeti Arena Centar Zagreb između 16 i 20h (ili subotu do 12h) i poslikaj selfie u lijesu kraj kuće straha. Fotku obavezno uploadaj (opcija Public) na bilo koju društvenu mrežu zajedno s hashtagovima #buzzween, #buzzsneakerstation te #enterzagreb i to je cijela mudrost.

To je tvoja ulaznica za sudjelovanje na sudnjem danu 27.10. kad će svi, koji su obavili sve gore navedeno, imati priliku točno u podne suočiti se s svojim strahovima u kući straha. U samoj kući straha spojit ćemo te na VR opremu gdje ulaziš u virtualni svijet horora, a tvoj cilj je da ne pokazuješ strah.

U kući straha nećeš biti sam. Društvo će ti praviti jedna hostesa i jedan asistent koji će mjeriti tvoje vrijeme bez trzajeva i pokazivanja straha. Osoba koja najduže izdrži i pokaže najmanje straha, osvaja nagradu vrijednu 25.000 kuna koje može potrošiti na kupnju odjeće i obuće u BUZZ trgovinama. Ukoliko vas više bude imalo jednako vrijeme, nagrada se dijeli na jednake dijelove.

Sve se to čini jednostavno, no nikad ne znaš što će svake sekunde skočiti ispred tebe u VR svijetu!
Dokaži svoju hrabrost i suoči se sa svojim strahovima. Vidimo se u subotu 27.10. od 12h u Arena Centru Zagreb.

P.S. Za sve plašljivije pripremili smo akcijske popuste  od 30% na Nike asortiman i  20% popusta na Reebok, adidas, Under Armour, New Balance i Converse asortiman. Popusti se odnose na odabrani asortiman proizvoda u svim BUZZ trgovinama i na web shopu.

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!