pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
16.04.2018.

BUZZ SNEAKER STATION slavi treći rođendan!

U svim Buzz trgovinama (Zagreb, Split, Zadar, Rijeka i Varaždin) organizira se proslava 3. rođendana prvog i najvećeg sneaker station koncepta na Balkanu. Ovaj popularan koncept već treću godinu za redom oduševljava svoje kupce, pa smo pripremili brojna iznenađenja, evente, nagrade, popuste, posebne pogodnosti, aktivacije i još mnogo toga.

Popusti na dan rođendana u petak 20.4.2018.

U svim BUZZ trgovinama i na web shopu čeka te 20% popusta. Posjeti nas u City Centeru one East u Zagrebu, u Mall of Split centru, Lumini centru Varaždin, Tower centru Rijeka i Supernova centru Zadar. Na sav asortiman u trgovini 20.4. čeka te 20% popusta.

Na webu, popust od 20% ostvaruješ uz korištenje #bday3 i to na ovu listu proizvoda. Registriraj se, prijavi u svoj račun i odaberi željeni artikl s liste. Kada u svoju košaricu upišeš #bday3 cijena proizvoda smanjuje se za 20%: Samo u petak do ponoći ovaj popust ostvaruješ na pune cijene ali i na već snižene artikle na ovoj listi.

U rođendanskoj ponudi pronađi modele obuće, odjeće i opreme i proslavi s nama treći rođendan!

Nakon što nabaviš sve u BUZZ, vidim se u Katranu na RNB CONFUSION - velikom rođendanskom partyu. Tamo uz treći rođendan BUZZ Sneaker Stationa, RNB Confusion slavi 15. rođendan! Sve informacije čekaju te ovdje.

Pridruži nam se u proslavi trećeg rođendana!

 

BUZZ SNEAKER STATION ROĐENDAN


•    od 10. travnja – prati Instagram profile poznatih influencera i zaljubljenika u Sneaker svijet jer kod njih možeš osvojiti vrijedne BUZZ nagrade svaki drugi dan, prati oznake #mysneakergrail #buzzbirthday3 i uključi se


•    15. travnja – počeli smo s dance contestom u Hangaru, uz super glazbu i vrhunske plesne korake na jednom su se mjestu okupili zaljubljenici u tenisice i urbanu kulturu


•    16. travnja – nastavljamo s nagradnim natječajem u kojem možeš osvojiti dva puta po dvije ulaznice za veliki RNB CONFUSION u Katranu 20.4. Sve informacije čekaju te na našoj Facebook stranici.


•    16. travnja – 19. travnja – za svaku kupovinu u BUZZ Sneaker Station trgovinama dobivaš poklon bon od 50 kn koji možeš iskoristiti prilikom sljedeće kupovine, isto se odnosi i na web. Uz svaki artikl naručen s u periodu od 16.4. do 19.4. uz dostavljeni ćeš artikl dobiti kupon od 50 kn koji možeš iskoristiti na sljedeću kupovinu artikala s ove liste do 30.4., ako kupuješ u trgovini samo ponesi kupon, a ako želiš kupon iskoristiti na webu potrebno je upisati kod koji dobiješ na kuponu i odabrati jedan od modela s ove liste


•    19. travnja – na našoj Facebook stranici možeš provjeriti jesi li osvojio ili osvojila dva puta po dvije ulaznice za veliki RNB Confusion party


•    20. travnja – na dan rođendana u svim BUZZ trgovinama i na web shopu čekaju te iznenađenja i popusti. Posjeti nas u Arena centru i City Centeru one East u Zagrebu, u Mall of Split centru, Lumini centru Varaždin, Tower centru Rijeka i Supernova centru Zadar.


•    20. travnja - RNB CONFUSION It's ya birthday – veliki rođendanski party u Katranu gdje uz treći rođendan BUZZ Sneaker Stationa, RNB Confusion slavi 15. rođendan! Sve informacije čekaju te ovdje.

Slični članci

07.
Mar.
2024.
News
Buzz Sneaker Station otvara novu, 12. po redu poslovnicu u Avenue Mallu!    
01.
Mar.
2024.
News
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!