RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
09.02.2018.

Ovo Valentinovo kupuješ savršen poklon!

Znamo da traženje savršenog poklona za Valentinovo ponekad može biti teško, a najveći problem nastaje ako nemaš ideju. Tu uskačemo mi! Pomažemo ti s traženjem idealnog poklona, ako si u vezi sa Sneaker fanom, Provjeri u koju bi kategoriju išla tvoja cura ili tvoj dečko i provjeri naše prijedloge za poklon.

Kupuješ poklon za dečka

Koji stil bi najviše odgovarao dečku za kojeg kupuješ poklon?

1. Sportski tip – ovaj je dečko stalno u pokretu, bez obzira zapravo bavi li se nekim sportom ili ne, stalno je na nogama, a na tim su nogama stalno tenisice. Za takve smo dečke izdvojili posebnu listu prijedloga ovdje.

2. Fashion tip – ovaj dečko točno zna što je novo u svijetu obuće i odjeće poznatih svjetskih brandova. Zna da su izašle nove New Balance 247 tenisice i točno zna gdje ih može naći. Sigurni smo da bi se njemu svidio neki od modela s ove liste.

3. Casual tip – ovom je dečku važno osjećati se dobro u onome u čemu izgleda dobro. Obožava tenisice, hoodice, trenirke i sve slično što može iskombinirati u teretanu, šetnju ili na druženje. Provjeri naše prijedloge za poklon koji bi mu se sigurno svidio, na ovoj listi.

4. Street Style tip – ovaj dečko svaki novi model koji izađe na tržište točno zna uklopiti u svoj stil. Obožava sve urbane stvari i prati događanja, najave i dolaske novih kolekcija omiljenih brandova. Za poklon njemu, provjeri ovdje.

5. Ništa od ovoga tip – sve je to tu negdje, ali nije to to. Nema veze, ovdje je nešto veća lista proizvoda na kojoj će ti sigurno upasti u oko kao najbolji poklon. 

 

 

Kupuješ poklon za curu

Izaberi stil koji bi najbolje odgovarao curi koja će ovog Valentinova dobiti najbolji poklon.

1. Sportska cura – ova cura pazi na raspored svojih treninga, a čak i ako ne trenira obožava šetnje i stalno je u nekom pokretu. Ova cura baš zato i zna što znače kvalitetne tenisice. Provjeri ovu listu proizvoda, ona sigurno već zna za sve modele koji se tu nalaze. Ti pogodi koje su prave za nju.

2. Fashion tip – ne postoji model novi model tenisica koji je izašao, a da ova cura za to ne zna. Njeguje svoj stil koji je uvijek u trendu, a on redovito uključuje obuću i odjeću poznatih svjetskih brandova. Za nju smo pripremili popis proizvoda s kojima nećeš pogriješiti.

3. Casual tip – jednostavna cura koja uvijek izgleda dobro, a osjeća se udobno u onome što nosi. Najbolje se osjeća u tenisicama i majici s kapuljačom, a opisao bi ju kao sport fashion fana. Njoj će se sigurno svidjeti nešto s ove liste.

4. Street Style tip – ova cura svaku kombinaciju odjeće i obuće okrene na svoj jedinstveni stil. Uvijek ti izgleda kao da je spremna za profesionalni photo shooting o novim kolekcijama koje tek dolaze u svijet Sneaker kulture. Iznenadi ju s nečim s ove liste.

5. Ništa od ovoga tip – blizu smo, ali nismo pogodili stil cure za koju tražiš poklon? Imamo još jednu ideju. Ako ti ona padne na pamet kada vidiš neki artikl s ove liste, to je to,

Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.
21.
Mar.
2022.
News
BUZZ Sneaker Station shop u Arena Centar u Zagrebu ponovo je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu!
20.
Aug.
2021.
News
Vrijeme je za još jedan početak, novi, ponovo drugačiji...