pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
05.01.2018.

BLOGBUZZTER – POBJEDNICI

Mjesec dana smo uživali čitajući vaše priče. Upoznali smo se sa stotinama tenisica, njihovim karakterom i zanimljivim iskustvima i pričama. Na početku nagradnog natječaja  nismo ni sanjali da ćemo svjedočiti ovolikom broju kreativnih i originalnih BLOGBUZZTER priča koje su svakodnevno zatrpavale naše elektronske sandučiće. 

Sada je došao trenutak koji smo svi nestrpljivo čekali – proglašenje BLOGBUZZTER pobjednika. Oni su se izborili unutar jake konkurencije svojom izuzetnom kreativnošću koja se mogla vidjeti u svakoj rečenici njihovih BLOGBUZZTER priča i svakoj fotografiji. Nadamo se da ćete uživati u njihovim pričama isto kao i mi.

1. ANJA MARKOVIĆ - KAKO SAM UPOZNALA ANJINA STOPALA

2. AZUR JAGODIĆ - NMD, KAO STIL ŽIVOTA

3. FRANJO OPAČAK – Mi smo Nike Air More Uptempo, a hengamo s Franjom

Sve tri priče smo objavili u NEWS dijelu stranice, a možete ih pogledati i klikom na naslove priča.

Hvala vam na sjajnim BLOGBUZZTER pričama, bilo nam je zadovoljstvo upoznati se s vašim omiljenim tenisicama iz BUZZ-a. Još jednom čestitamo svim pobjednicima, a sve sudionike nagrađujemo poklon bonom koji možete iskoristiti do 31. siječnja. Za više informacija pišite nam na marketing@buzzsneakers.rs .

Do sljedećeg BlogBuzzTera...

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!