pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
30.11.2017.

BE LIKE MIKE – priča koja traje već 26 godina

Najveći basketball fanovi sigurno znaju za jednu od najpopularnijih kampanja u svijetu košarke i svijetu Micheala Jordana općenito. Kampanja „Be Like Mike“ Gatorade branda postavila je 1991. godine izazov svima koji su željeli biti kao Michael Jordan, najveći košarkaš svih vremena. Kampanja je potaknula milijune ljudi na ustrajanje u ostvarivanju snova i želja da jednog dana postaneš kao Mike.

Danas, 26 godina poslije, Nike, Jordan Brand i Gatorade realizirali su kolaboraciju i stvorili kolekciju u čast svega što je „Be Like Mike“ pokrenuo. Tada je izazov bio postati kao Mike, najbolji na svijetu u tom trenutku, danas taj izazov znači biti najbolji što si ikada prije bio.

 

Puštanje kolekcije „Be Like Mike“ u prodaju, jedan je od najiščekivanijih događaja u svijetu basketball opreme ove godine. Poznate Air Jordan tenisice, u ovoj kolekciji, pokazuju detalje Gatorade branda ukomponiranog u sami dizajn tenisica. Radi se o izrazito stylish kolekciji visoko kvalitetne kolekcije obuće, odjeće i opreme.

 

Za sve basketball fanove i one koji će to tek postati, kolekcija odjeće dostupna je i u Buzzu! Posjeti jednu od naših trgovina u Areni Zagreb, Lumini centru Varaždin, Super Nova centru u Zadru, Mall of Split centru i Tower Centru u Rijeci, ili svoj model naruči online OVDJE.

 

Opremi se u Buzzu i Be Like Mike! 

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!