CALL CENTAR

- radi unapređenja sustava, telefonske linije su isključene do 6.10.

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

Buzz crew
02.08.2016.

SUZANA SUZ

Suzana Suz je plesna aktivistica i soulful plesačica te osnivačica plesne škole School of Street Styles – SOSS.


Njezin je moto freestyle dancing and freestyle living jer plešući želi obići cijeli svijet. Uvijek vedra i nasmijana, okružena je samo pozitivnom energijom, a veliku ljubav prema plesu, glazbi i pokretu, najrađe dijeli na podiju plešući street plesne stilove te swing i salsu.


Svojom plesnom školom želi stvoriti platformu za razvoj plesa i hip hop kulture, a njezin spoj plesa i kamere rezultirao je Emisijom koja prati hrvatsku plesnu scenu. Osim konstantne okupacije kretanjem na glazbu, Suz se obožava kretati i backpackom po svijetu, a ponekad su joj upravo Air Jordanice najdraži suputnik. 

Kao dio Buzz Crewa, unijet će svježinu u cijelu sneaker priču, Jordanicama podariti malo plesne vedrine i pokazati što sve njezine tenisice mogu.

Prati je na Facebooku i Instagramu.

Suz_Buzz_Crew from Buzz Croatia on Vimeo.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Jul.
2019.
Buzz crew
Najistočnija točka koju sam ikada “pljunuo” poslije Halong zaljeva, prije par dana, postao je Nanjing. Grad na samom istoku Kine i mjesto gdje sa...
31.
Jan.
2018.
Buzz crew
Nije me bilo neko vrijeme, ali imam prilično jake argumente za to, pa nemojte zamjeriti. Osim što imam problema s leđima već neko vrijeme, doslovno sa...
02.
Aug.
2016.
Buzz crew
Iva je djevojka iz Zagreba koja radi u knjigovodstvenom servisu , strastvena oko sneaker kulture te joj je skupljanje tenisica hobi broj 1.