pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
31.01.2018.

Vještina je u tebi!

Nije me bilo neko vrijeme, ali imam prilično jake argumente za to, pa nemojte zamjeriti. Osim što imam problema s leđima već neko vrijeme, doslovno sam zapeo i zbog jedne, puno veće stvari od mene samog.

Sigurno ste čuli za 2Hot4Stage festival – najveći događaj u Srbiji hip hop karaktera. Pravog hip hopa, da budem precizniji. Onog sa svim grafitima, plesom, betlovima, Mcjevima, beatboxom, partyjima vrhunskih hip hop DJ-a... Festival se održava od 23. do 25. veljače, već četvrti put za redom. Prošle godine posjetilo ga je više od 2000 ljudi, pa je ove godine opasan zadatak pred organizatorima.

Loša vijest je da sam organizator ja, pa kako sada stoje stvari, do početka ožujka neće biti vremena za predah. Ali, ne žalim se... LineUp domaćih izvođača u kojem zasada stoje Marčelo, Kendi, Struka, Iskaz, Timbet, DJ Moook i Me High Low, govore mi da smo na dobrom putu.
Uz to, treba još spomenuti popratne programe – aktivacije, brojne radionice, predavače i suce natjecanja iz svih dijelova svijeta. Imamo goste iz Rusije, Francuske, Ukrajine, Nizozemske, Mađarske i cijele regije. Iz svih krajeva, od Skopja do Zagreba, svi će se naći u Beogradu.

Još jednom, kao i svake godine do sada,  Buzz Sneaker Station je s nama u priči da podrži entuzijazam.

Festival koji nosi slogan “Vještina je u tebi”, oslikava karakter dalekog istoka i jedini je događaj za koji tvrdim da se ne smije propustiti! No, iako sam u velikoj stisci s vremenom, sjest u auto i otići po udobne tenisice za đir po gradu spada pod zadovoljstvo za koje ću naći vremena.

Tenisice koje mi se jednom svide su tenisice kojima se uvijek vraćam, a Cortez su jedne od takvih. U nedostatku vremena, kako bih nadoknadio izgubljeno, poveo sam i curu pa će, osim tenisica, na fotkama biti još nešto lijepo. 

Kada sam prošli put pisao o Cortezu, spomenuo sam da su mi zapele za oko onog trenutka kad sam ih vidio na nogama svjetskog prvaka u stolnom tenisu, nositelja medalje časti i bogataša koji se obogatio loveći škampe. Riječ je o Forestu Gumpu, naravno.

Kako sam svoj prvi par Cortezica navukao tek prije nekoliko mjeseci, očekivano - nije trebalo proći još puno vremena da uzmem još jedan par, u različitoj boji.
Neću ponavljati činjenicu koliko su udobne. Tenisice su napravljene za trčanje. Pa i sam Forest je u njima trčao tri godine, dva mjeseca, 14 dana i 16 sati. Ako to nije dovoljan dokaz njihove udobnosti, onda stvarno ne znam što je. Ne, stvarno, dovoljno je da ih uzmete u ruku.

Što se dizajna i boje tiče, ovaj put sam izabrao crvenu. Nekako mi moj OCD govori da je baš to boja koju bih uklopio uz spomenuti koncept dalekog istoka.

 #vestinajeutebi #2Hot4StageFEST2018

 

Lex

Slični članci

07.
Mar.
2024.
News
Buzz Sneaker Station otvara novu, 12. po redu poslovnicu u Avenue Mallu!    
01.
Mar.
2024.
News
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!