RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
10.08.2022.

Escape in the city with Terrascape 90

Hey, Buzzers!

Ja sam Kev i prvi put pišem priču o Buzz blogu. Aktivan sam na rumunjskoj hip-hop sceni već neko vrijeme i vjerojatno me neki od vas već poznaju s Instagrama, gdje sam poznat kao @kevinaqwe.

Street style me uvijek definirao, a za oko su mi zapele Nike Air Max Terrascape 90 te smo zajedno odlučili pobjeći u veliki grad.

Klasična silueta Air Max 90 susreće se s novim tehnologijama i novim materijalima. Osim toga, koncept recikliranja implementiran u ovaj model čini moju strast prema tenisicama bez krivnje. Lako vidim da se Nike trudi imati neutralan otisak na planeti i osobno smatram da svatko od nas mora biti svjestan koliko je važno okruženje u kojem živimo. Kao krajnji korisnici uživamo u urbanoj modi, ali snosimo i odgovornost za očuvanje prirode čistom. Materijali korišteni za izradu Terrascapea potječu od recikliranog otpada i mislim da je to prilično cool!

Osim ekološkog aspekta, Nike Air Max Terrascape 90 savršeno ispunjava moja očekivanja! Udobne su, prikladne za naporan dan kada se neprestano vozite od A do B. Gornjište lijepe teksture savršeno prianja uz nogu, a potplat je očito jača strana svakog Air Maxa. Zanimljiv mi je njegov izgled, blago proziran, što mu daje vrhunski, futuristički izgled. Ovaj retro-futuristički koktel je izuzetno cool, po mom mišljenju. Jasno je da privlači pažnju, a za to mu čak nisu potrebne drečave boje. Kako bi outfit bio savršen, za ovaj mali bijeg u gradu odabrala sam, osim Nikea, i Buzz majicu koja je od nevjerojatno ugodnog materijala.

 Nike Air Max Terrascape 90 i mnoge druge urbane streetwear komade sezone možete pronaći u Buzz shops or online.

 

Do sljedećeg puta,

@kevinaqwe

Trenutno nema komentara

Slični članci