pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
20.07.2022.

MY ENDLESS NIKE LOVESTORY

Ćao društvo!

Veoma sam sretna što vam ponovo pišem priču u mnogo opuštenijem, ljetnjem raspoloženju. Kao što možete primjetiti, moja opsesija Nike Force modelima se nastavlja.

Većina vas koji su imali priliku ispratiti moje best catch-ove znaju da sam najveći fan ovog modela. Nike Air Force 1 Fontanka su tenisice koje su me oduševile. Zašto? Kreativan i vrlo maštovit izgled ovih tenisica, nešto je što ne može proći nezapaženo. Prelijepe ljetne boje s cvijetnim detaljima su me osvojile na prvu.

Nike Fontanka ima dvostruki jezik koji omogućava dodatnu stabilnost stopala dok je na prednjem dijelu osigurana odlična prozračnost. Kao što sam rekla, veliki sam fan i u svojoj kolekciji imam zaista mnogo Nike AF1 tenisica. Razlog tome je prije svega kvaliteta i neusporediva udobnost. Sigurna sam da će se savršeno uklopiti uz sve moje casual outfite ovog ljeta. Kako biste ih vi kombinirale i koje je vaše omiljeno mjesto na kojem biste ponijele baš ove tenisice? Pokažite nam svoje kombinacije i tagirajte Buzz na Instagramu. Do tada, uživajte u ovim sunčanim danima, opustite se i hodajte podignute glave u svojim novim Fontankama.

Ovaj model možete pronaći u Buzz shopovima ili naručiti online.

Šaljem vam mnogo ljubavi,

Hana

Slični članci