pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
06.07.2022.

Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth

Bok ljudi,

Napokon je ljeto, mirisi drveća lipe i slike pustih tropskih plaža, kultnih zabava, funky glazbe i ogromnih festivala vrte mi se u glavi poput video kasete. Žustro hodam gradskom scenom u potrazi za novim emocijama, a društvo mi prave nove tenisice Puma Cali Dream Lth.

Moj izbor se dogodio u nekoliko sekundi. Puma California dobro je poznata i voljena silueta iz 80-ih. Prvotno lansirane kao dvorska cipela, ove su tenisice brzo stekle legendarni status u uličnoj kulturi. Ono što izdvaja Puma Cali Dream Lth od ostalih silueta je način izrade cipela, pa otuda i naziv modela. Svjež, klasičan i što je najvažnije udoban - model iz 2018. poprima ležerniji i jednostavniji izgled. To je bilo prvo što mi se svidjelo kod njega.

Cali Dream Lth savršena su mješavina nevjerojatne udobnosti i trendi vibre. Visoki potplat tenisica i elementi na njima posuđeni su s urbane scene. Puma Cali Dream Lth je silueta koju bih uvijek odabrala jer mi daje slobodu izražavanja.

Puma nesumnjivo obraća pažnju na detalje i stil za djevojke. Sa svojom klasičnom siluetom i opuštenim izgledom, Cali Dream Lth se lako može upariti s bilo kojom odjećom. Znate da je moj stil jedan od načina na koji se izražavam. Volim kontraste pa sam svoje bijele tenisice spojila s fenomenalno nježno ružičastim outfitom Juicy Couture. A za curke koje traže elegantniji, a opet funky look za ljeto, predstavljam vam svoj drugi outfit s haljinom branda Juicy Couture.

Pokupite Cali Dream Lth i moj cijeli outfit u Buzz trgovinama ili online

Your girl,

Akasha

 

Slični članci