RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 20:00, subotom 9:00 - 13:00 

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
06.07.2022.

Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth

Bok ljudi,

Napokon je ljeto, mirisi drveća lipe i slike pustih tropskih plaža, kultnih zabava, funky glazbe i ogromnih festivala vrte mi se u glavi poput video kasete. Žustro hodam gradskom scenom u potrazi za novim emocijama, a društvo mi prave nove tenisice Puma Cali Dream Lth.

Moj izbor se dogodio u nekoliko sekundi. Puma California dobro je poznata i voljena silueta iz 80-ih. Prvotno lansirane kao dvorska cipela, ove su tenisice brzo stekle legendarni status u uličnoj kulturi. Ono što izdvaja Puma Cali Dream Lth od ostalih silueta je način izrade cipela, pa otuda i naziv modela. Svjež, klasičan i što je najvažnije udoban - model iz 2018. poprima ležerniji i jednostavniji izgled. To je bilo prvo što mi se svidjelo kod njega.

Cali Dream Lth savršena su mješavina nevjerojatne udobnosti i trendi vibre. Visoki potplat tenisica i elementi na njima posuđeni su s urbane scene. Puma Cali Dream Lth je silueta koju bih uvijek odabrala jer mi daje slobodu izražavanja.

Puma nesumnjivo obraća pažnju na detalje i stil za djevojke. Sa svojom klasičnom siluetom i opuštenim izgledom, Cali Dream Lth se lako može upariti s bilo kojom odjećom. Znate da je moj stil jedan od načina na koji se izražavam. Volim kontraste pa sam svoje bijele tenisice spojila s fenomenalno nježno ružičastim outfitom Juicy Couture. A za curke koje traže elegantniji, a opet funky look za ljeto, predstavljam vam svoj drugi outfit s haljinom branda Juicy Couture.

Pokupite Cali Dream Lth i moj cijeli outfit u Buzz trgovinama ili online

Your girl,

Akasha

 

Trenutno nema komentara

Slični članci