RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom od 9h do 16h

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
13.04.2022.

Split the City in Half with your Puma RS-Z Core

Bok svima!

 

Obično sam s druge strane objektiva fotoaparata, ali priznajem da jednako volim biti iznenađen umjetničkim okom na shootingu. Proljeće je izdašno svojim bojama, kada priroda grada oživi, ​​a vanjske temperature su još ugodnije. Savršeno je vrijeme za ulazak u gradski krajolik s udobnom odjećom!

 

 

RS-Z Core su tenisice koje morate imati u sljedećoj vrućoj sezoni, ako želite dobiti taj futuristički street style look. Ali zapamtite, sama moda je igra! U ovim nekonformističkim vremenima, ne mogu reći da još uvijek postoje nekakva stroga pravila u vezi s odgovarajućim komadima odjeće. I sami možete biti umjetnici, a odjeća je samo alat kojim se izražavate. Puma RS-Z Core pomaže vam da budete odvažni jer ne možete ostati neprimijećeni kada ih nosite.

 

 

Otkako sam ih obukao, Puma RS-Z Core me obavija nevjerojatnom udobnošću. Hodanje je sigurno, stabilno. Vrlo je važno napomenuti da tehnologije koje dolaze iz svijeta sporta stvaraju ove stvari koje su postale bitne: udobnost, stabilnost, optimalno amortiziranje i održivost. Vidjet ćete kako se svi oni aktiviraju kada situacija to zahtijeva, na primjer kada morate malo ubrzati svoj tempo u gradu. Možete se osloniti na RS-Z!

 

 

U mojim očima, odlučio sam kombinirati ove Puma RS-Z Core s parom Nike hlača i udobnom majicom s kapuljačom. Također ova silueta dolaze u različitim kombinacijama boja crno/zelena, odgovara bilo kojem stilu; od jednostavnog outfita, stealth outfita do hrabrijeg sa snažnim round-headed lookom. Budite super cool ove sezone!

 

Do sljedećeg puta,

Ciprian

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Mar.
2022.
Blogger Pick
09.
Mar.
2022.
Blogger Pick
Hej, Buzzovci! Zovem se Nina Retar i ponovo sam za vas pripremila novi blog, ovoga puta u proljetnim bojama. Nike Huarache je legendarni model, koji upravo...
09.
Feb.
2022.
Blogger Pick