pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
30.03.2022.

KEEP IT SIMPLE WITH AIR MAX

Hej svima,

U današnjem blog postu, želim istaknuti važnost udobnosti stvari koje nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami nego o stylish komadima koje možemo nositi svaki dan.  Predstavljam vam model Air Max Dawn, model koji će sigurna sam, ukrasti i vaša srca. Lijepe, stylish , moderne i udobne, što još  poželjeti od para tenisica? Mene su osvojile na prvu,  sigurna sam da će i vas.

Da kažem da sam se zaljubila u ovaj model bilo bi nedovoljno. Postoji nešto potpuno iskonsko u ovom dizajnu, usprkos tome što je potpuno jednostavan i ne sadrži prenapadne kombinacije boja. Gornjište je izrađeno od recikliranih materijala tako da, pored toga što uživate u komforu, ujedno i čuvate prirodu! Iako zaista imam svakakve modele Nike tenisica, od Jordana do Air Max 95 i Air Force, moram istaknuti kako su ovo daleko najudobnije tenisice koje sam ikad posjedovala.

Udobne, lagane i stylish – Nike Air Max Dawn tenisice su model koji se ukratko može opisati kao must have. I da, može “začiniti” svaki vaš outfit. Ja sam ih ovaj put  iskombinirala s zelenom Nike majicom s kapuljačom i crnim tajicama koje su uz ovaj bezvremenski model apsolutno upotpunili outfit.

Svoje Air Max Dawn potražite u najbližoj Buzz trgovini i online!

Do sljedećeg čitanja,

Lulu

Slični članci