pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
09.03.2022.

Spring Nike

Hej, Buzzovci!

Zovem se Nina Retar i ponovo sam za vas pripremila novi blog, ovoga puta u proljetnim bojama.

Nike Huarache je legendarni model, koji upravo slavi tridesetu godišnjicu. Model sam prvi put srela u svojim ranim tinejdžerskim godinama, kada sam gledala Princa od Bel Aira, gdje je Will Smith nosio novi Nike model.

Prvobitno osmišljene da vladaju trkama, one su tokom godina zavladale i ulicama i tako postale popularne, čak i među ljubiteljima sneaker kulture. Osim jedinstvenog oblika, ističu se i živopisnim kombinacijama boja. Tenisice su dizajnirane da pristaju vašim stopalima kao čarapa, idealne za trčanje. U skladu s tim, tenisice su također izuzetno lagane i minimalističke, s posebnom tehnologijom. Originalni slogan je bio 'jeste li danas zagrlili noge?', što savršeno opisuje kroj tenisica u kojima se osjećate sigurno i spremni na sve. Tokom godina, tenisice su se preselile i na košarkaški teren, što ukazuje na njihovu univerzalnost.

Usprkos činjenici da su dizajnirane kao sportski model, Nike Huarache su odlične i za kombiniranje s modernim komadima. Odabrala sam Nike Huarache u kombinaciji bijele i nježno roze boje, koju sam kombinirala s proljetnim outfitom u istim bojama. Komplet se sastoji od odgovarajućeg donjeg dijela i jakne od udobnog i mekog velura, koji vas grije i u hladnim proljetnim jutrima. Cijeli komplet se ističe reljefnom Nike Air grafikom, koja se proteže cijelom dužinom.

Nike Huarache tenisice možete pronaći u BUZZ trgovinama. Pored ženskih možete pronaći i muške i dječje modele u raznim kombinacijama boja. Definitivno novi proljetni hit!

Proljetnu kolekciju Nike i Nike Huarache tenisice možete pronaći u Buzz trgovinama i Buzz web shopu.

 

Do sljedećeg puta,

Nina

Slični članci