pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
02.03.2022.

ALWAYS SPRINGY AND FRESH IN NEW BUZZ SNEAKER FAVS

Palme, more, sunce... Jeste li znali da je more najljepše u proljeće?

I dok zajedno odbrojavamo posljednje dane zime, savršeno je vrijeme da predstavimo proljetne Buzz favorite u savršenom okruženju. I dalje nam je zubato sunce omogućilo da u punom sjaju prikažemo sve boje i dezene novih stilova, a naši Luka, Jelena, Lana i Andrea su jedva dočekali da ih isprobaju i daju svoje mišljenje.

Luka: Kao video kreator je uvijek u potrazi za viralnim TikTok-om ili reel-om, praktične stvari poput udobnosti su očigledno uvijek na prvom mjestu. Možda sam pristran (ipak ovo dolazi od velikog Nike fana), ali kada je i stil u pitanju, s Nike-om nema greške. Ožujak je Air Max mjesec, a pufnasti, lagani oblaci na savršeno plavom nebu i mediteranski vibe su me inspirirali da se odlučim za Air Max klasik – Nike Air Max 95. Prava proljetna paleta boja, koja se kreće od duboke Phantom ljubičaste, preko Sesame i Teal prelaza, do Coconut Milk bež istovremeno skreće pažnju i uklapa se u sve prilike. A vjerujte, poželjet ćete da izmišljate prilike, samo da bi ih nosili. Na kraju, ali nikako manje bitno, i ove tenisice, sa svojih 20% recikliranog materijala, su postale dio Nike-ovog „Move to zero” napora za smanjivanje otpada i našeg karbonskog otiska. Znajući to, nekako se još ljepše i ponosnije osjećam dok ih nosim.

Jelena: Osobni trener i budući građevinar – „u meni su dvije”, kako kaže popularna pjesma. Teško je pronaći komade koji se mogu uklopiti u moje potrebe i neobičan životni stil. Zato, po pravilu, moj očigledan izbor uvijek su bile crne ili bijele Air Force – klasični, svestrani stil, Air udobnost - i tu nema ništa novog kod mene. Međutim, ovog puta, je li je do proljeća, mirisa mora, osvježavajuće toplog vjetra u kosi ili nečeg drugog, nisam mogla odoljeti Fontanka izdanju, koje tako razigrano kombinira pastelne i khaki boje, zadržavajući ozbiljnost i nasljeđe retro vibe-a, koji uvijek ide uz forsice. A Nike-u hvala na obilju React pijene u među potplatu – možda se ne vidi, ali i te kako osjete. Moja stopala su definitivno zahvalna nakon radnog dana od 10+ sati.

Lana: adidas FORUM postoji već 38 godina i valjda je baš ta tradicija nešto što se osjeti. Već pri prvom kontaktu s bogatom kožom na vrhu, nakon što sam ih zgrabila s police, uz klasični tenisko-košarkaški izgled, masivnu platformu prošaranu bijelim koncem i minimalni splash otmjene crne, ovaj model se obraća generacijama i generacijama, pričajući svoju priču. A zaista ima i štošta za reći! Kao neko tko je praktično odvjek dio fashion kulture i svijeta, ne mogu se oduzeti utisku da su baš ovakva izdanja FORUM-a ono što omogućava kultni, evergreen status branda s djetelinom.

Andrea: Legendarna, prepoznatljiva silueta, hrabra platforma, estetika minimalizma i pazi sad - Swarowski® kristali, koji se, u zavisnosti od ugla, presijavaju na različite načine. Kao nekog tko se bavi dizajnom, ovakav pristup me je oborio s nogu i učinio da se u novi adidas FORUM BOLD zaljubim već na prvi pogled i dodir. Namjerno kažem „dodir”, jer kvaliteta kožnog gornjišta u kombinaciji s luksuznim kristalima zaista daje osjećaj ultimativne slobode i samouvjerenosti.

Do sljedećeg čitanja, ostanite svježi i zgrabite nove modele u Buzz trgovinama i web shopu, jer, kao što vidite, ovo je kolekcija koja obećava.

Puno pozdrava iz Crne Gore, od, za ovu priliku, proširenog Buzz Crew sastava!

Slični članci