pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
17.02.2022.

Streetwear empowered, starring adidas Superstar

 

Pozdrav ekipa!

Prošlo je neko vrijeme otkako sam zadnji put pisao Buzz Blog Story, i mogu iskreno reći da ste mi nedostajali! Za sve to vrijeme vodio sam brigu o svojim soul projektima, u plesu i koreografiji. Kao što dobro znate, puno vremena provodim na pozornici, u plesnom trening centru i u studiju. Dio moje dnevne rutine je putovanje između ove tri lokacije, a za to moram obući par udobnih tenisica koje su mi poznate i elegantnu odjeću koja mi daje samopouzdanje.

Dolazeći s break dance scene, očito, tenisice u kojima se osjećam ugodno i pomažu mi u pokretima bez granica su adidas Superstar. U ovih 50 godina otkako je izašla prva silueta, migrirali su od košarkaške ikone u jednu od ulične i hip-hop kulture. Što ih je učinilo tako uspješnim i zašto traju toliko desetljeća, s toliko modnih valova, boraveći gore među zvijezdama? Prvo, zato što su se proslavile među plesačima kako zbog rasta street-fashion kulture, tako i zbog činjenice da su super stabilne i da se u njima ne možete ozlijediti. Imaju savršen profil za break-dance i freestyle. Slijetanja su točna, a stisak je vrhunski. Sigurno bi to rekao skateboarder, gdje je adidas Superstar utjelovljenje savršenstva.

Kod Superstar tenisica najviše mi se sviđa to što se mogu kombinirati s bilo kojim outfitom. Ako odlučite nositi jaknu ili kardigan i par traper ili chino hlača, adidas Superstar OT TECH savršeno će se uklapati. Ugodno me iznenadio satenski izgled ovih tenisica i materijali koje adidas koristi za ovaj Superstar OT TECH model, a koji su tako ugodni na dodir!

Ovaj, kao i mnoge druge Superstar modele, možete pronaći u BUZZ Sneaker Station trgovinama ili online.

Vidimo se sljedeći put, sretno!

Bogdan

Slični članci