pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
02.02.2022.

AF1 SHADOW – MY WELL KNOWN LOVE

Pozdrav ekipa,

 

Danas vam predstavljam model tenisica koji me oduševio svojim detaljima.

Riječ je o Nike Air Force 1 Shadow. Iako na prvu djeluju jednostavne, s klasičnom Nike AF1 siluetom, ipak ih posebnim čine različiti stilizirani detalji koji prate osnovni izgled tenisice, ali se u određenim dijelovima slojevi dupliciraju  i stvaraju “sjenu”. 

U Buzz trgovinama, kao i online, možete pronaći više različitih kombinacija boja ovog modela, a mene je najviše privukao kontrast pastelno zelenih i ljubičastih detalja na bijeloj podlozi. Obzirom da je ova paleta boja već neko vrijeme u trendu, neće ih biti teško kombinirati i uklopiti u svakodnevne outfite. 

Od svih detalja ovog redizajniranog klasika, s razigranim i zanimljivim elementima, meni najdraži je chunky potplat, koji zbog dupliciranog Air bočnog dijela, ovaj model vizualno djeluje još veće. Vjerujem da će se Air Force 1 Shadow svidjeti svima koji, poput mene, obožavaju chunky obuću. 

Air Force 1 Shadow nadahnut će vas da se poigrate različitim stilovima i odjevnim kombinacijama. Bilo da se radi o dnevnim ili večernjim, sportskim ili elegantnim outfitima, s AF1 Shadow razbit ćete monotoniju zimskih kombinacija. 

 

Budite mi dobro do sljedećeg čitanja,

 

Ina

 

Slični članci